Showtime

PET NOVIH FILMOVA U CINEPLEXX-u

Autor Gordana Bojanić

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi

Izvor: Mondo/ Goran Sivački

- MRAČNA KĆI – Filmska adaptacija popularnog romana Mračna kći poznate spisateljice Elene Ferante stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx!

DOGAĐAJI

BTS DOZVOLA ZA PLES NA SCENI SEUL – UŽIVO PRENOS

Korejska pop senzacija BTS stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City i to sa koncertom DOZVOLA ZA PLES NA SCENI – SEUL koji će biti prenošen uživo i to u dva termina: u 9:45h i u 13:45h. Ulaznice su u prodaji!

BTS DOZVOLA ZA PLES NA SCENI je najnoviji koncert svjetske turneje koju predvode pop ikone 21. vijeka - BTS, koja sadrži najveće hit pjesme iz cijele njihove nevjerovatne karijere.

METROPOLITEN SEZONA 2021/22

OPERA ARIJANDA NA NAKSOSU – Direktan prenos remek-djela Riharda Štrausa, opere Arijanda na Naksosu, uživo iz Metropolitena zakazan je za subotu, 12. marta sa početkom u 19 časova.

Talentovani sopran Lisa Davidsen prvi put nastupa uživo na sceni Metropoliten opere u visokoj rezoluciji u jednoj od svojih prepoznatljivih uloga grčke heroine u mitološkom remek-djelu Štrausa.

PORODIČNI DAN – POCRVENJELA PANDA

Novi animirani hit Pocrvenjela panda , koji će djeca prosto obožavati, očekuje u subotu, 12. marta, sve mališane na velikom platnu bioskopa Cineplexx. Pored zabave na velikom platnu, djeca se mogu zabaviti i u kreativnoj radionici, tematski povezanoj sa filmom, u periodu od 12 do 17 časova, a uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje ih poklon Mali Politikin zabavnik.

REPERTOAR BIOSKOPA POGLEDAJTE OVDJE




Tagovi