Novo kod nas

PET NOVIH FILMOVA U CINEPLEXX-u (REPERTOAR)

Autor Jovana Raičević

Ovo su novi filmovi na repertoaru u bioskopu kod nas!

Bioskop
Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

ZLATNI DEČKO – Debitantsko ostvarenje Ognjena Jankovića, rađeno po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića, kao i samog reditelja, sa Denisom Murićem u naslovnoj ulozi, priča o mladom, vanserijski talentovanom fudbaleru, koji je meta različitih interesa.

- KING’S MAN - POČETAK - Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namjerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti?

- VRISAK – Horor priča smještena u ozloglašenom gradu Vudsboro, uz originalnu glumačku postavu ali i nova mlada lica.

Dvadeset pet godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Vudsboro, novi ubica je navukao Goustfejs masku i počinje da ganja grupu tinejdžera kako bi oživio tajne iz smrtonosne prošlosti grada. Nev Kembel („Sidni Preskot“), Kortni Koks („Gejl Veders“) i Dejvid Arket („Djui Rajli“) vraćaju se svojim kultnim ulogama u VRISKU zajedno sa Melisom Barerom, Kajlom Galnerom, Mejsonom Gudingom, Miki Medison, Dilanom Minetom, Dženom Ortegom, Džekom Kvejdom, Marli Šelton, Jasmin Savoj Braun i Sonjom Amar.

- VUK I LAV - Prelijepa emotivna priča o ljubavi, prijateljstvu i neraskidivim vezama prikazana u čarima netaknute prirode.

Nakon dedine smrti, dvadesetogodišnja Alma odlučuje da se vrati u svoj dom iz djetinjstva - malo ostrvo u srcu veličanstvene kanadske šume. Dok je tamo, ona spašava dva bespomoćna mladunca: vuka i lava. Oni stvaraju neraskidivu vezu, ali njihov svijet se ubrzo ruši kada čuvar šume otkriva životinje i odvodi ih. Dvojica braće mladunaca sada moraju da krenu na opasno putovanje po Kanadi kako bi se ponovo spojili jedni s drugim, ali i sa Almom…

- PČELICA MAJA – ZLATNO JAJE – Idealan film za prvi odlazak u bioskop!

Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a u novoj avanturi Maja i njein najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti da pomogne još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se "jaje" izlegne, Maja i Pavo će suočiti licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Maja i Pavo naći će se usred epske bitke koja će ih odvesti u čudne nove svjetove, a njihovo prijateljstvo staviti na iskušenje.

Tagovi