Showtime

PRE UDAJE ZA SRPSKOG KOŠARKAŠA HTELA JE DA BUDE ČASNA SESTRA! Umesto toga razvod i golišave slike, a Bibliju svuda nosi!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Bivša žena srpskog fudbalera i jedna od najlepših žena sveta, pre nego što je postala manekenka i Viktorijin anđelo, želela je da bude časna sestra.

Izvor: Instagram/adrianalima/printscreen

Bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i srpska snajka manekenka Adriana Lima ima više nego zanimljivu biografiju čiji detalji godinama pune medijske stupce, a neki od njih su malo poznati domaćoj javnosti.

Jedna od najlepših žena sveta i nekadašnji Viktorijin anđeo rođena je u katoličkoj porodici, a kada je imala samo šest meseci, njen otac ih je napustio, zbog čega je njena majka Maria bila primorana da sama odgaja manekenku.

Lima zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švajcarske, japanske i indijske krvi. Govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik.

Poznato je i da Lima donosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu, a jednom prilikom je otkrila da pre nego što je što je postala manekenka, želela je da bude časna sestra.

"Veoma sam spiritualna, verujem u prirodu, energiju, duh i idem u crkvu svake nedelje", rekla je jednom prilikom Lima u intervuju za strane medije.

Lima nije postala časna sestra, ali je zavela ceo svet svojim oblinama! Golišave slike njeni muški fanovi obožavaju!

Adriana Lima se sa Markom Jarićem verila u junu 2008. godine, nakon devet meseci zabavljanja. Par se venčao na Dan zaljubljenih naredne godine. Dobili su dve ćerke, a nakon pet godina braka objavili su da se rastaju. Razvod je okončan u martu 2016. godine. 

Izvor: Profimedia/Backgrid USA

Posle kraha braka s Markom Jarićem Lima je bila u višegodišnjoj vezi s piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom.

Manekenka je nedavno javosti predstavila i svog novog dečka - "mišićavog frajera" kojeg je pokazala na Instagram storiju.