• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKE LEPOTICE KONAČNO NA BINI: Pesma Evrovizije će biti održana - Hurrican na Eurosongu 2021!

Autor Dragana Tomašević Izvor mondo.rs

Nakon otkazivanja ovogodišnje Evrovizije, 65. takmičenje će, uprkos epidemiološkoj situaciji BITI održano u roterdamskoj areni "Ahoy" od 18. do 22. maja. 2021. godine, saopšteno je iz EBU-a.

 SRPSKE LEPOTICE KONAČNO NA BINI: Pesma Evrovizije će biti održana - Hurrican na Eurosongu 2021! Izvor: YouTube/Hurricane

Iz 41 zemlje već su stigle prijave za Eurosong, a iste zemlje koje su se prijavile ove godine svoje učešće su potvrdile i za 2021. godinu.

Izvršni direktor ovog velikog takmičenja Martin Osterdahl poručuje da su spremni za nepredvidive okolnosti koje može da uzrokuje korona virus.

"Zahvalni smo na posvećenosti 41 zemlje, koje su nam pomogle da vratimo Pesmu Evrovizije 2021. godine. Imamo potpuno istu listu zemalja koje bi se takmičile 2020. godine i oduševljeni smo što će se svi vratiti sledeće godine. Zajedno sa našim emiterima domaćinima nastavljamo da razvijamo 4 različita scenarija i održavamo dijalog sa svim učesnicima. Tim NPO-a, NOS-a i AVROTROS-a naporno radi na tome da obezbedi da Pesma Evrovizije pruži uzbuđenje i inovacije za više od 180 miliona gledalaca, uprkos izazovnim okolnostima", rekao je on i dodao da se "radi na kompleksnom protokolu koji garantuje zdravlje zaposlenih, učesnika, medija i posetilaca što je više moguće".

Delegacija Srbije potvrdila je svoje učešće na 65. izboru za najbolju pesmu Evrope.

Boje naše zastave braniće članice grupe Hurricane koje je trebalo ove godine da se pojave na takimčenju u Roterdamu, ali je ovogodišnja Evrovizija otkazana zbog pandemije korona virusa.

Pogedajte emisiju s Uragankama!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE