• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevena Božović predstavlja Srbiju na Eurosongu

Izvor mondo.rs

Finale Beovizije je završeno, a nakon glasova žirija i publike, na Eurosongu će Srbiju u Izraelu 14. maja predstavljati Nevena Božović!

 Beovizija-finale-finalisti-2019 Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Finale muzičkog izbora za predstavnika Srbije na Eurosongu je završeno i pobednica koja će Srbiju predstavljati na Pesmi Evrovizije u Izraelu 14. maja je Nevena Božović s pesmom "Kruna"!

Sve numere ste poslušali i scenske nastupe odgledali ponovo na ovoj presudnoj večeri, a pobednicu odabrali.

"Moram svima da se zahvalim. Ovo je moja prva kantautorska pesma. Ovo je pesma za mog Nikolu", jedva je uspela da izgovori Nevena nakon proglašenja pobede i potom ponovo izvela numeru koju ste odabrali da nas predstavlja u svetu - "Kruna".

Iako su ubedljivo najviše glasova od publike dobile Nataša i Una s pesmom "Samo bez straha", kada su se spojili poeni od žirija i publike, pobedu je ipak odnela Nevena, koja je bila favorit stručnog žirija. Iza nje je, po broju poena, bio Dženan Lončarević, pa Saška Janks, i tek onda Nataša i Una.

11:40 Nakon sabranih glasova i publike, pobednik je jasan - NEVENA BOŽOVIĆ!

Stručni žiri su činili Miroslav Miša Aleksić, Bojana Stamenov, Dejan Ivanović, Goca Tržan i predsednik žirija je Aleksandar Milić Mili.

11:36 Stručni žiri je rasporedio glasove! U finalnom zbiru nakog glasova žirija, ovakva je situacija:

Nevena Božović trenutno vodi s 12 poena, iza nje je Saška Janks s 10 poena, a na trećem mestu su Wonder Strings i I. Vladović s 8 poena. Iza njih su trenutno Dženan Lončarević, Lord i Majdan.

11:11 Željko se "odjavio" izvođenjem nove numere "Možda je to ljubav", a potom i pesme "Ludak kao ja".

11:01 Publika je potom imala priliku da se podseti i Željkove numere "Nije ljubav stvar" s kojom je Srbiju ponovo predstavljao na Eurosongu, ali ovoga puta 2012. godine. Željko je ponovo izveo numeru uživo na način na koji je i tada.

10:50 Dok se glasovi prebrojavaju, imali smo prilike da se podsetimo nastupa Željka Joksimovića s pesmom "Lane moje" iz 2004. godine kada je bio drugoplasiran na Pesmi Evrovizije i ponovo ga čujemo kako uživo izvodi ovu numeru u originalnom kostimu.

"Ova numera uvek ima mesto u mom srcu i donosi mi uzbuđenje", istakao je Željko.

Na Beoviziji su večeras nastupili: Aleksandra Sekulić, Saška Janks, Nataša i Una, Ivan Kurtić, Vonder Strings i Ivana Vladović, Sofija Perić, Majdan, Jana Šušteršić, Nevena Božović, Ana Popović, Dženan Lončarević i Lord.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA