• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo ime za EXIT 2017!

Izvor mondo.rs

Organizatori objavili prvo ime za "Ljeto ljubavi"!

 Prvo ime za EXIT 2017! Izvor: Promo/EXIT

EXIT festival 2017. već ima prvog hedlajnera, u pitanju je Lajam Galager!

On će nastupiti 6. jula, dakle prvog dana festivala.

EXIT će ove godine biti održan od 6. do 9. jula na dobro poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a krajem 2016. organizatori su objavili da je oboren dosadašnji rekord u prodaji ulaznica. Za samo dva sata, 17.000 ljudi obezbijedilo je sebi ulaznice za "Ljeto ljubavi"!

EXIT 2017. biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog "Ljeta ljubavi 1967", kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost. EXIT, kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene, na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog vijeka, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.

"Ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je, takođe, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni," navode organizatori.

Četiri regionalna festivala čine EXIT Leto ljubavi 2017!

EXIT Tim spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga - Stella Maris! Već je poznat dio programa glavne bine koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svjetskih bendova The Prodigy, a potvrđeni su i Dubioza kolektiv i Urban&4. Sledeći festival EXIT Ljeta ljubavi 2017 je rumunski Revolution festival u Temišvaru, koji će biti održan 2. i 3. juna. Odmah nakon EXIT festivala koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz novo, već četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

Sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima naredne godine proslaviće 50 godina od čuvenog "Ljeta ljubavi 1967", kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost. Kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene i čija misija je povezivanje i regionalna saradnja, EXIT na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog vijeka, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA