• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej Ćetković: Live Tour Montenegro 2013

U sklopu aktuelne turneje pod nazivom 2 minuta Sergej Ćetković će posle dvije godine, održati niz koncerata u Crnoj Gori- LIVE TOUR MONTENEGRO 2013.

 Sergej Ćetković: Live Tour Montenegro 2013 Izvor: MONDO

Koncertna turneja po crnogorskim gradovima kreće iz Herceg Novog, gdje će 23. i 24. avgusta poznati muzicar na najljepšoj ljetnjoj pozornici na Jadranskom moru – Kanli kuli, sa svojim velikim pratećim bendom, održati dva koncerta.

Turneja se, zatim, nastavlja 26.avgusta koncertom u Baru (Ljetnja pozornica), zatim u Nikšiću 28. avgusta na stadionu malih sportova Ibon i kao kruna koncertne turneje veliki muzički spektakl na Stadionu malih sportova u Podgorici održaće se 31. avgusta

"Drago mi je što ću se nakon dvije godine ponovo pokloniti publici u Crnoj Gori. Uželio sam se svoje prve publike, koncerata pod otvorenim nebom i jedva čekam da koncerti krenu. Nakon toga, ulazak u studio i rad na novim pjesmama", izjavio je tim povodom Sergej Ćetković.

Specijalni gost na ovom muzičkom događaju biće poznata italijanska pop zvijezda Sal da Vinči, a, kako kazu iz mendžmenta Sergeja Ćetkovića, sve one koji se budu našli te večeri na stadionu pod Goricom čeka ekstra gost iznenađenja.

Inace, Sergej ovih dana putuje i za Italiju, preciznije na ostrovo Ischia (preko puta Napulja), gdje će se od 10. do 14.avgusta pojaviti kao specijalni gost na nekoliko koncerata koje će održati Sal da Vinči. Pomenimo i to da se Sergejev hit Pogledi u tami, koju su Sal i Sergej otpjevali na italijanskom na koncertu u beogradskoj Areni, već nekoliko mjeseci vrti na tamošnjim radio stanicama.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sonja

Dobro si se sjetio kuce