Ljubav

IZAŠLA NA SASTANAK, PA OD NEZNANCA ZA SUSEDNIM STOLOM DOBILA CEDULJICU: Čim je videla šta piše, odmah je pobegla! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Devojka ispričala neverovatnu priču sa sastanka – neznanac za stolom pored dodao joj je ceduljicu sa porukom u kojoj ju je upozorio da beži!

Izvor: bbernard/shutterstockl/Twitter/@Hadia__S

Prvi sastanci su često teški, posebno kada izlazimo sa osobom koju ne znamo od ranije, pa smo nekako stalno na oprezu i pazimo na znake koji bi ukazali da ta osoba nije za nas.

Desi se ponekad i da nam se neko dopadne, pa onda ne vidimo nešto loše čak nikada je to sasvim očigledno.

Jednu od takvih priča podelila je i devojka po imenu Hadija na Twitteru, koja je na prvi sastanak sa muškarcem izašla u kafić.

"Izašla sam na kafu juče sa nekim momkom. Kada je on otišao do WC-a, gej momak koji je sedeo pored mi je dodao ovu ceduljicu", napisala je ona, uz fotografiju ceduljice na kojoj piše: "Previše ’crvenih zastavica’. Beži. Čuvaj se, devojko".

Izvor: Twitter/Screenshot/@Hadia__S

Njen tvit je posao viralan, a mnogi su pohvalili neznanca i nazvali ga herojem što je uočio nešto što Hadija očigledno nije primetila.

"Ne mogu da se ne zapitam koliko su jarke bile te zastavice kada ih je primetio potpuni neznanac i napisao upozoravajuću poruku", prokomentarisala je jedna osoba, na šta je Hadija odgovorila: "Jarko crvene kao moji nokti".

Ona je dodala i da momak zapravo nije delovao toliko loše, dok nije izašao iz WC-a.

"Sve što je rekao nakon toga je bila ogromna crvena zastavica", kaže.

Jedna tviterašica istakla je da nisu sve devojke dobre u tome da prepoznaje znake upozorenja – "I ja sam ih propustila nekoliko, zato je sjajno imati nekoga ko objektivno posmatra čitavu stvar i vidi te znake. Možda je to zaista bilo iskreno upozorenje".

Mnogi ljudi su joj napisali da se nadaju da je poslušala savet neznanca jer joj je možda baš to spaslo život.

Tagovi