Od 1 do 9

ŠTA ŽENU ČINI DOBROM U KREVETU? Devet muškaraca otkrilo najveću tajnu, ovo svi treba da znaju

Autor Maja Gašić Izvor mondo.rs

Devet muškaraca iznosi devet bitnih stvari.

Izvor: YouTube/Layla Martin

Često čujemo od muškaraca da komentarišu kako je neka žena "dobra u krevetu". Ali, šta to zapravo znači? Većina njih pomisliće konkretno na veštine u seksu, ali reč je o nečemu drugom....

Devet muškaraca je otkrilo šta za njih znači kada kažu da je žena "dobra u krevetu":

1. Entuzijazam

"Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su i dobre oralne sposobnosti bonus. Takođe, sa ženama koje su avanturistkinje u  seksu, vrlo je prijatno razgovarati o svemu, o željama i maštarijama. Ali, ključna stvar je entuzijazam."

2. Hemija

"Njena hemija sa mnom, uglavnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su mi 'rasturile' mozak, one su bile vođene strastima."

3. Da pokazuje šta želi

'Muškarci, kao i žene, žele da ih neko želi. Kad mi žena šapuće na uho i govori mi koliko me želi, onda je to najbolji mogući stimulans. Onda ću joj pružiti više."

4. Maženje nakon seksa

"Volim kada uživa u mom telu za vreme seksa, da mi to govorili ili da mi to fizički pokazuje. A kada se mazimo nakon seksa, to je neverovatno."

5. Komunikacija

"Svi su različiti. Ali, dokle god možemo normalno da komuniciramo i budemo otvoreni, razgovaramo o svemu, osećaj je i više nego dobar."

6. Otvorenost

"Otvorenost prema svojim seksualnim željama i prema onome što ti pruža dobar osećaj."

7. Bez osuđivanja

"Seksualna kompatibilnost. Volim neke 'čudne' stvari i volim da pronađem devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako zapravo niked to i ne ostvarimo. Radi se o tome da se prijatno osećam kad sam s njom u spavaćoj sobi, bez straha od osuđivanja. Takođe, najseksi stvar koju žena može da donese u krevet je samopouzdanje."

8. Kreativnost

"Moja supruga beleži šta volim i zaista joj dobro ide. Zna da volim njenu zadnjicu, pa kad imamo seks stavi ogledalo da mogu da vidim svaki deo nje. Neverovatno je kreativna."

9. Da je opušteno

"Kad je ženi potpuno prijatno da istražuje sve aspekte seksa i fizičkog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitno je da komunikacija ima efekta, da otkrivamo bitne stavri jedno o drugom."

Tagovi