Ljubav

KAO NAŠA POSLA: DAVOR DAO CRNOGORCU DA GA SNIMI KAKO PROSI DJEVOJKU I CIO BALKAN VRIŠTI OD SMIJEHA

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Buduća mlada je objavila i šta se zapravo događalo iza kamera.

Izvor: Printscreen/TikTok

Momak po imenu Davor zamolio je slučajnog prolaznika, Crnogorca, da usnimi trenutak kada prosi svoju djevojku, ali nije ni slutio da će se romantičan trenutak pretvoriti u urnebesnu situaciju.

Davorova vjerenica Maja je na TikToku objavio dvije verzije snimka. Prvi dio je pokriven romantičnom muzikom i svi vide kako Maja pristaje da se uda za Davora uz osmijehe i poljupce, a onda...

Buduća mlada je objavila i šta se zapravo događalo iza kamera.

Slučajni prolaznik, koji je slučajno i Crnogorac, kad je uključio snimanje, na urnebesan način je pružao podršku momku koji prosi svoju djevojku.

Bravo, svaka čast! Nisu oni ka' mi Crnogorci. Mi tremu nemamo. Ne, nije, nemaju oni ka' mi Crnogorci, oni imaju tremu - počeo je on, pa nastavio kad je uslijedio poljubac:

Bravo ti ga! Bravo brate! To kume, to legendo!

"Kad Davor zamoli random Crnogorca da uslika prosidbu na vidikovcu, a lik uzme da snima video i postane naš glavni navijač! Kad ti je prosidba u Crnoj Gori, dobiješ cio tim podrške", stoji u opisu snimka koji je objavila buduća mlada.

Više od 370 hiljada korisnika TikToka je pogledalo ovaj snimak, a komentari se samo nižu.

"Vrisnuh na komentare podrške, ali takvi smo mi, navijači iz Crne Gore. Čestitam, neka je srećno i dugovječno", "Pa ja sam pala od smijeha", "Legendarno", samo su neki od stotine komenata ispod videa.