Ljubav

UZBUDILA SAM SE KAD MI JE U KREVETU POSTAVIO PITANJE: Muškarci, to je trik sa kojim ne možete da pogriješite

Autor Tamara Veličković

Stručnjak otkriva koja rečenica je ključna za razbuktavanje strasti.

Izvor: YouTube/Marie Forleo

Nakon što je Emili Mors, se*solog, otkrila ključnu rečenicu za razbuktavanje strasti u spavaćoj sobi, sve žene su složile. Ona je na svom Instagram profilu napisala da jedno pitanje može da uzbudi oba partnera.

"Po mom mišljenju, najuzbudljivija stvar je kada vas parner pita: 'Da li ti se ovo sviđa?", kaže Mors i dodaje da čak i kada ste sigurni da znate sve želje svog partnera, uvijek postoji prostor da saznate nešto novo.

Ona je objasnila da postavljanjem ovog pitanja otvarate mogućnost za potvrdu da je ono što radite, uzbudljivo, ili da sa druge strane, omogućavate partneru da vam kaže šta zaista želi.

"Neki od nas misle da bi partner intuitivno trebalo da zna sve naše se*sualne želje, ali to je rijetko moguće. Ovaj način 'provjere' tokom intimnog odnosa i davanje do znanja našem partneru da nešto radi dobro, dovodi do većeg zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u svim sferama života. To je ključ uspjeha u intimnim odnosima", istakla je Emili, sa kojom se većina žena složila.

"Volim kada me partner pita da li mi nešto prija. Jednom me je usred odnosa pitao i to me veoma uzbudilo, mislim da svaki muškarac to treba da radi i da nijedan neće pogriješiti", pisali su joj.