Ljubav

PROFI LJUBAVNICA ZNA KAKO DA SPREČITE DA VAS PARTNER VARA: Uputila savete ženama, ali neće se svima dopasti! (FOTO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Profesionalna ljubavnica tvrdi da zna zašto muškarci varaju žene i daje im savete kako da to spreče!

Izvor: Twitter/Screenshot/@amykupps

Ejmi Kups (33) sebe naziva profesionalnom ljubavnicom, a to i jeste pošto se viđa isključivo sa oženjenim muškarcima, a pored toga objavljuje sadržaj i na OnlyFans-u.

Bivša učiteljica kaže da na osnovu razgovora sa svojim ljubavnicima i toga na šta se oni žaleu svojim brakovima, može da da ženama dobro savete kako da izbegnu da ih partner vara.

Prema njenim rečima, ključno je da se potrudite da u spavaćoj sobi bude što uzbudljivije.

"Partner će garantovano ostati sa vama ako mu ispunjavate seksualne fantazije", kaže Ejmi, dodajući da je važno i "zadovoljavanje partnera".

"Možete da gledate zajedno porno filmove, da budete otvorene za uvećanje grudi, promenite boju kose ili obučete nešto što inače ne nosite. Budite seksi na javnom mestu – muškarac voli samopouzdanje, pokažite malo zadnjice ili dekoltea. Ako ste ’obične’ i konzervativne, velike su šanse da će pobeći", tvrdi ova profi ljubavnica.

Ona savetuje ženama da igraju uloge, oblače kostime, prihvate neke rizike i da se ne stide da pokažu svoja osećanja i u javnosti.

"Naučite njegove fantazije i zauvek će biti vaš", poručuje.

Ejmi savetuje i da jedno sa drugom delite šifre za mobilne telefone i da otvoreno razgovarate o finansijama.

Kada je reč o njenim klijentima, ljubavnica je otkrila i na šta joj se oni najviše žele u braku.

"Često čujem ’moja žena više ne želi seks sa mnom’ i ’volim svoju decu, ali to nam je upropastilo intimnost u braku’. Muškarci mi se uvek poveravaju i to su uvek ovi razlozi. Najgore stvari u vezama, zbog kojih muškarci varaju su manjak komunikacije, uzbuđenja i zabave u spavaćoj sobi".

Njen savet parovima je da uvek nađu vremena jedno za drugo, bez obzira na to koliko imaju obaveza.


Tagovi