Ljubav

ZA GORU VERIDBU SIGURNO NISTE ČULI: Hteo da je fascinira, ona pobegla glavom bez obzira - "Zgrožena sam!"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Iako je veridba čin koji mnogi pamte kao najlepši događaj u životu, čini se da je pojedinima bila prava noćna mora - na groblju.

Izvor: Shutterstock/Benoit Daoust

Koliko je trenutak kada muškarac pita voljenu ženu da li želi da se uda za njega poseban, govore mnogobrojne veridbe koje su zahtevale i po nekoliko meseci pripreme. Iako mnogi ovaj svečani čin zamišljaju kao najlepši događaj u svom životu, pojedini nisu imali puno sreće sa ovim događajem. Ili izborom partnera.Nažalost, veridba ponekad može izgledati kao horor film, a upravo se sa njim može poistovetiti iskustvo žene koja je svoju priču podelila za Dejli mejl. Sećate li se priče o prosidbi uz picu i natpisom čuvenog pitanja koje je napravljeno od kobasica i feferona?Iako je glavna junakinja mogla da potpiše da je to najgora prosidba koja se dogodila, istina je drugačija.

Da postoji još gori slučaj, govori postupak izvesnog neženje koji je devojku odveo na grob svoje majke. Nakon što se, kako to običaj nalaže, spustio na kolena, mladić je svojoj lepšoj polovini otkrio da je kupio dva placa i da želi da bude sahranjen sa njom

 .

Na taj način joj je stavio do znanja da želi da provede život sa njom, a potom ju je upitao da li bi se udala za njega.

Devojka ovog momka priznala je da je bila zgrožena, kao i da je prosidba bila razlog za rastanak.

"Dečko me je zamolio da se udam za njega posle mesec dana poznanstva. Nisam ni upoznala njegovu porodicu. Bila sam iznenađena i zgrožena. Rekla sam mu da mi treba više vremena. Shvatila sam da ozbiljne izjave stižu prebrzo. Nisam prihvatila prsten i prekinula sam vezu", rekla je ona.

(MONDO)

Tagovi