Lifestyle

RETROGRADNI MERKUR UPOZORAVA - OVO NI SLUČAJNO NEMOJTE DA RADITE: Period od 29. septembra do 18. oktobra je  KRITIČAN!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Saznajte šta ne treba raditi kad je retrogradni Merkur.

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Merkur ponovo menja smer kretanja, što će za mnoge znakove doneti dosta neprijatnosti.

 Naredni retrogradni Merkur počeinje 29. septembra i trajaće do 18. oktobra. U tom periodu će ova planeta uticati na prenos i razmenu informacija, razmišljanje, komunikaciju. Svi horoskopski znakovi treba da budu posebno oprezni i pažljivo provere sve pristigle informacije - moguće je da će biti neproverene i neistinite, posebnu pažnju treba obratiti na detalje.

U ovom periodu se ne preporučuje donošenje važnih odluka, pokretanje novih projekata koji se odnose na komunikaciju, PR i oglašavanje, potpisivanje ugovora, kupovina nove opreme, kao ni putovanja...

Dogovori, velike kupovine i pregovori koji bi trebalo da budu laki i jednostavni, ispostaviće se da su mnogo komplikovaniji. Bilo bi dobro da usporite, naučite da budete što strpljiviji u ovom periodu. Poželjno je da se bacite na sređivanje, susrete sa rođacima i starim prijateljima, popravljanje pokvarene opreme.

Pregledajte papire, sortirajte podatke na računaru i na radnoj površini, očistite prostor od nepotrebnih stvari. Ovo vreme je odlično da završite već započete projekte, posebno one koje ste ranije odlagali..