Lifestyle

DOK ŽENA TRESE GRUDIMA, EVO ŠTA MUŽ RADI: Hit snimak sa svadbe o kojem svi pričaju – plakaćete od smijeha!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Najsmješniji video sa jedne svadbe savršeno je prikazao kako se bračni parovi provode na veseljima. Dok žena mahnito đuska, on...

Izvor: Twitter/Printscreen/@ScepanCar

Ako na svadbama i masovnim slavljima malo više obratite pažnju na parove za stolom, najčešće ćete primijetiti muževe koji se neviđeno "smaraju" dok žene cupkaju nogom u ritmu muzike.

Upravo jedna takva situacija je ovjekovečena na jednom vjenčanju, a snimak koji je podijeljen na društvenim mrežama obišao je svijet i sve od reda do suza nasmijao.

Dok supruga, gospođa u srednjim godinama veselo poskakuje uz evergrin hit "You're The One That I Want" iz kultnog mjuzikla "Briljantin", muž ne samo da se dosađuje, već joj i povremeno baca preke poglede. 

Da li zbog toga što joj od energičnog đuskanja poskakuju grudi i prijete da "ispadnu" iz dubokog dekoltea, ali suprugu mrgudu se očigledno nije dopao njen entuzijazam, ali ni ponašanje.

Osjetivši mužev prekor, plavokosa gospođa se čak u jednom trenutku primirila, ali ne zadugo. Muzika je ponijela i počela je da maše rukama i igra još vatrenije. Raspoloženje nije ništa moglo da joj pokvari, ni namršten suprug koga je u naletu oduševljenja zgrabila za lice i sočno poljubila. 

Video je brzinom svjetlosti posao viralan, a gospođa je zaradila epitet "kraljice".

"On je ne zaslužuje", "Carica, a on jadan umire od blama", "Samo jednom se živi, tako je kraljice", samo su neki od komentara podrške ovoj živahnoj gospođi.

Tagovi