Začas će biti čista!

BRZO I LAKO OČISTITE POŽUTJELU MASKU ZA TELEFON: Sastojke već imate, a posle toga će biti kao nova! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Evo kako da očistite masku mobilnog telefona koja je mnogo prljavija nego što mislite!

Izvor: TikTok/Screenshot/worker007

Mobilne telefone nosimo svuda sa sobom i ko zna koliko puta dnevno ih dodirnemo rukama, tako da uopšte ne čudi činjenica da su zapravo dosta prljavi. I silikonske maske koje nam čuvaju ove uređaje se takođe vremenom zaprljaju, ali često i ne primijetimo koliko. Tako na primjer providne silikonske maske vremenom postaju žute, a jedan korisnik TikToka je pokazao i kako da ih očistimo.

Ako je sudeći po objavljenom videu, i vaša maske je najvjerovatnije veoma prljava!

Da biste skinuli nagomilanu prljavštinu, najprije na masku stavite malo paste za zube, tečnost za sudove, so i bijelo sirće, sipajte odozgo vodu i ostavite da odstoji 15-ak minuta.

U objavljenom videu se vidi kako voda ubrzo postaje žuta, a maska je ponovo providna, kako zapravo i treba da izgleda!

Snimak je pregledan više od četiri miliona puta, a u hiljadama komentara ljudi su uglavnom pisali da će i sami probati ovaj trik.

Neki savjetuju i da čistite masku telefona najmanje jednom mjesečno kako ne bi požutjela, a ima i onih koji kažu da je jednostavno "lakše kupiti novu masku".

Ima onih koji tvrde da će se na ovaj način maska za telefon upropastiti, ali i onih koji kažu da su probali i da je maska nakon toga "zaista kao nova".

Možda ce vas zanimati

Tagovi