Lifestyle

DRUŠTVENE MREŽE NISU STVARNOST! Influenserka pokazala kako TAČNO djevojke mijenjaju IZGLED, naježila se sama od sebe!

Autor Ana Božović Izvor Kurir

Emili Klarkson, ćerka britanskog voditelja Džeremija i influenserka, često naglašava koliko filteri na Instagramu mogu da naruše nečije samopouzdanje, a zahvaljujući svojem iskrenom pristupu prikupila je 113.000 pratilaca.

Izvor: Printscreen/Instagram

U jednoj od posljednjih objava influenserka je podijelila video koji savršeno pokazuje kako ljudi mogu da promijeniti svoj izgled na fotografijama koje završe na društvenim mrežama. Učinila je to na primjeru svoje fotke koja ju je izmijenila do neprepoznatljivosti, a čak je i promijenjena njena boja kose.

Treba shvatiti koliko je iskrivljena stvarnost na Instagramu. Koža koju vidite je izglađena, bora nema, kao i crvenila. Oči su posvijetljene, boje su toplije. Neki su djelovi manji, a drugi veći", napisala je Emili u opisu.

Naglasila je kako nisu samo filteri zaduženi za ovakvo iskrivljavanje stvarnosti, već postoji mnoštvo aplikacija koje rade isto.

"Upoređujemo se s nečim što jednostavno ne postoji. Gledam u ove svoje uređene fotke i ne prepoznajem se. To sam ja, ali samo neka holivudska verzija na aplikaciji", napisala je Emili.

Dodaje kako nikada nećemo biti srećni ako se nastavimo uspoređivati s ljudima koji doslovno ne postoje.