Lifestyle

Bela Hadid odbila da skine gaćice, izbačena iz "Viktorijas sikreta"!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Bela Hadid otkrila šta je preživela na kastingu brenda "Viktorijas sikret".

Izvor: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Najpoznatiji brend donjeg veša "Viktorijas sikret" ranije je bio na meti kritika zbog toga što angažuju isključivo mršavice, a sada su na red došle i mnogo ozbiljnije optužbe – za seksualno zlostavljanje Bele Hadid i drugih manekenki.

Konkretno, govori se o izvršnom direktoru brenda Eda Razeka (71), koji je sa te pozicije otišao u avgustu prošle godine.

Tekst o ovim ozbiljnim optužbama objavio je "Njujork tajms", a navodi se da je od manekenki tražio da mu sede u krilu, pokušavao je da ih poljubi, dodiruje, verbalno ih je zlostavljao i koristio svoju moć koju je imao nad njihovim karijerama kako bi došao do ličnog zadovoljstva.

Takođe, ističe se i da osnivač kompanije Lesli Veksner nije uradio skoro ništa da to zaustavi.

Razek je u mejlu za The Times poručio da su "optužbe neistinite i izvučene iz konteksta".

"Imao sam sreće da radim sa brojnim svetskim modelima i nadarenim profesionalcima, ali je u radu bilo prisutno obostrano poštovanje".

Navodi se da je na kastingu za "Viktorijas sikret" on navodno rekao Beli Hadid "Hajde da se rešimo gaćica", kao i da je dodao da je "pitanje da li će je kompanija pustiti da šeta modnom pistom sa tim savršenim si*ama".

U iznetim optužbama je navedeno i da je Rezak drugoj manekenki stavio ruku na međunožje, da je pokušao da poljubi 19-godišnju manekenku, a da, nakon što je odbila da večera sa njim u njegovoj kući, njen ugovor sa brendom nije obnovljen.

Tagovi