Lifestyle

Žene odlijepile za tatom sa Instagrama: Snimci zapalili mreže, čisti kuću, pere veš, stiže i da vježba i to sa bebom

Autor Jana Desovski

Za ovim zgodnim tatom sa Instagrama su odlijepile baš sve žene, iako je zauzet.

Izvor: Instagram/dickersonross/Screenshot

Ros Dickerson je 35-godišnji bodibilder i otac koji je zadivio mnoge pratioce svojim objavama na Instagramu zbog svog posvećenog pristupa roditeljstvu i svakodnevnim obavezama. Pokazao je da je moguće balansirati između treninga i porodičnog života. Ros je otac dječaka od godinu i po dana i stalno je sa sinom.

Na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svakodnevnog života, prikazujući sebe kao muža i oca kakvog bi mnoge željele, a to često pišu njegovi pratioci ispod njegovih objava. Jutro počinje sa kućnim obavezama dok beba spava, uključivanjem mašine za pranje veša, hranjenjem mačaka i čišćenjem kuće.

Najviše pažnje privlače njegove objave sa sinom

Kako bi što više vremena provodio sa sinom, Ros često trenira kod kuće. Dok on vježba, sin je pored njega, a ponekad ga i uključi u svoje vežbe. Oženjen je fitnes modelom Lili Stocks, sa kojom često dijeli zajedničke fotografije, ali najviše pažnje na njegovom Instagram profilu privlače objave sa sinom.

Trudi se da bude u vrhunskoj formi za takmičenja

Godinama se drži stroge dijete i napornog režima treninga kako bi bio u vrhunskoj formi za takmičenja. Ros ima više od pet miliona pratilaca na Instagramu gdje otvoreno govori o mentalnom zdravlju.