Lifestyle

5 NAJBOLJIH BOJA ZA PREPLANULI TEN: Čak i ako malo pocrnite, dobićete kontrast koji sve žene žele!

Autor Tamara Veličković

Pogledajte koje boje odeće su najbolje za preplanuli ten!

Izvor: Instagram/victorialazarukofficial

Letnji meseci nam ostavljaju tople uspomene, savršene fotografije i, naravno, preplanuli ten. Da bi što duže bio primetan na koži, uopšte nije potrebno da pribegavate rizičnim eksperimentima sa solarijumom - dovoljno je da nosite odeću "pravih" boja. Kao što znate, preplanulost je najbolji prijatelj sa belim. Odeća ove boje savršeno je u kontrastu sa tamnom kožom, pa čak i ako ste se malo sunčali, efekat će biti kao da ste celo leto proveli na Sejšelima.

Dobra vest je da je bela u trendu za leto 2024. i da, kako se čini, nikada neće izaći iz mode. Zato se obucite u svetle nijanse od glave do pete, uključujući cipele i torbe ili ažurirajte samo aksesoare koji mogu da budu jarkih boja. Tamna koža i sveta odeća su idealan kontrast za leto, a među glavnim favoritima su pastelne nijanse - plava, menta i lavanda. Šta još dobro stoji preplanulom tenu?

Narandžasta

Da biste pojačali efekat preplanulog tena, narandžasta je savršena boja. Košulja, haljina ili suknja lako mogu da postignu efekat koji želite. Pored toga, narandžasta, kao najtoplija boja, lišena hladnih nijansi, ima efekat zagrevanja. Kombinujte je sa nepogrešivom belom, crnom i bež, a ako volite da eksperimentišete, možete da je uparite sa crvenom i roze.

Neon

Još jedna dobitna kombinacija sa preplanulim tenom je neon, koji je, kao i ostali trendovi 2000-ih, i dalje sa nama. Čini se da su neon boje suprotne od pastelnih, ali imaju zajednički cilj. Činjenica je da neonske boje imaju hladan podton, koji odlično stoji na preplanuloj koži, kao i izražen fluorescentni efekat koji vas bukvalno ističe u masi.

Zlatna

Ako želite da naglasite i pojačate laganu preplanulost, prepustite se zlatnoj paleti. Ona ​​će "osvetliti" kožu i dodati glamur i stil svakodnevnom izgledu. Pored toga, svetlucave tkanine i šljokice su u modi tokom svih godišnjih doba 2024. godine. Stilisti predlažu da se takvi komadi dodaju u garderober. Ne zaboravite ni zlatni nakit: minđuše, lančići i prstenje učiniće vaš ten mnogo uočljivijim.