PUTOVANJA

NAJLJEPŠA PLAŽA NA KIPRU ZALUDJELA SVE: Zlatni pijesak morate da vidite, nema turiste koji nije zadovoljan!

Autor Tamara Veličković

Plaža Nisi je najpopularnija plaža na Kipru, bilo da tražite opuštanje ili dobru zabavu.

Izvor: Profimedia

Plaža Nisi na Kipru je jedna od najlepših i najpoznatijih plaža na ostrvu, a i širom svijeta. Smještena je 3 km zapadno od centra Aja Nape. Brojne turiste privlači svojom kristalno čistom vodom, finim zlatnim peskom i bogatom ponudom aktivnosti. Oni koji su ljetovanje proveli na ovoj plaži, kažu da je bista voda najljepši benefit. Dubina vode postepeno se povećava, što je idealno za porodice sa djecom i one koji vole da se kupaju u plićaku.

Pijesak na Nisi plaži je mekan i zlatan, što je čini savršenom za sunčanje i opuštanje. Prostrana je, zbog čega ima dovoljno mjesta za sve posjetioce, čak i tokom vrhunca sezone. Okruženje plaže je slikovito, sa zelenim palmama i cvjetnim aranžmanima koji dodaju prirodnu ljepotu ovoj destinaciji.

Za one koji vole avanture, Nisi plaža nudi širok spektar vodenih sportova. Duž plaže nalaze se brojni barovi i restorani koji nude osvježavajuće napitke, ukusne lokalne i međunarodne specijalitete. Ovi objekti često organizuju žive nastupe i DJ večeri, pa je atmosfera na ovoj plaži prilično živahna.

Posjetioci mogu da iznajme ležaljke i suncobrane, a tu su i tuševi, toaleti i svlačionice, što dodatno povećava komfor tokom boravka na plaži. Nisi plaža je pogodna za sve tipove posjetilaca. Porodice sa djecom uživaće u sigurnim i čistim uslovima za kupanje i igranje, dok mladi mogu da iskuse dinamičan noćni život i razne zabavne aktivnosti.

Plaža je dio zaštićenog prirodnog područja, što znači da je okolina očuvana i prirodna. Posjetioci mogu da uživaju u predivnoj flori i fauni, kao i u mirnim šetnjama duž obale. Nisi plaža na Kipru je destinacija koja nudi sve što je potrebno za savršen odmor - prelijepo more, odlične sadržaje i živopisnu atmosferu. Bez obzira da li tražite opuštanje ili avanturu, Nissi plaža ima nešto za svakoga.