Lifestyle

MLADOŽENJA IZBACIO KUMA SA VJENČANJA: Dok je držao govor mladencima, niko nije očekivao da će ovo izgovoriti

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Na našim prostorima poznato je da kum nije dugme, ali izgleda da ta parola nema istu težinu svuda.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Naime, nedavno, na platformi Redit, osvanula je priča u kojoj se mladoženja od srca požalio na svog kuma.

Kako je navedeno, njih dvojica su prijatelji još od djetinjih dana i sve je bilo savršeno isplanirano za najvažniji dan svakoga od nas.

“Vjenčanje je trebalo da bude naš najsrećniji dan. Supruga i ja smo mjesecima planirali svaki detalj,” napisao je mladoženja i dodao da je sve bilo savršeno dok nije došlo vrijeme da njegov kum održi govor.

“Na početku je pričao o našim najboljim danima, a onda je skrenuo s teme, pogledao u svoju djevojku i krenuo da priča o njihovoj vezi i ljubavi. Prije nego što sam uspio da shvatim o čemu se radi, on je iznenada kleknuo i zaprosio je! Zaprosio je djevojku u sred mog vjenčanja," bijesno se ispovijedio mladoženja i dodao da je sve pažnja bila skrenuta na kuma i njegovu djevojku, kada mu je rekla sudbonosno "da".

“Osjetio sam kako mi supruga stiska ruku. Vidjela je koliko sam pobjesnio. Umjesto da gosti slave naš brak, bili su fokusirani na kuma i njegovu djevojku,” nastavio je mladoženja, koji je uhvatio prvi momenat i rekao kumu koliko je razočaran.

“Rekao mi je da je mislio da će to bili iznenađenje, da ću biti srećan zbog njega i da ne pretjerujem sa reakcijom. Odgovorio sam mu da je sebičan, bezobziran i na kraju sam ga izbacio sa proslave,” završio je svoju ispovijest mladoženja.

Iako ga je njegova supruga podržala, svi ostali su mislili da je njegova reakcija pretjerana i da ni po koju cijenu nije trebao da izbaci kuma sa vjenčanja.

Kakvo je vaše mišljenje?