Lifestyle

UHAPŠENA ŽENA (38) KOJA JE PRETUKLA POZNATU PEVAČICU U SKOPLJU! Bivša supruga njenog muža sve priznala, ovo su detalji!

Autor Anja Konstantinović

Kako se navodi žena koja je pretukla pevačicu Elenu Ristesku je uhapšena.

Izvor: Instagram/elenaristeska_era/screenshot

Kako su ranije preneli mediji pevačica Elena Risteska pretučena je u noćnom klubu u Skoplju. Evrovizijsku predstavnicu je napala bivša žena njenog muža, a pevačica se tada oglasila na društvenim mrežama i potvrdila nesrećni događaj.

Iz policije su sada za tamošnje medije potvrdili da je osumnjičena E.T.K. (38) uhapšena po prijavi pevačice. Sa njom je, kako navode mediji, obaveljen službeni razgovor i ona je priznala krivično delo, a obavljen je razgovor i sa svedocima događaja.

Protiv E.T.K. je podneta krivična prijava i slučaj je dalje predat tužilaštvu.

Povodom ovoga, Elena se oglasila, te otkrila šta se dogodilo - "Želim da obavestim javnost i medije u vezi sa napisima vezanim za moje ime. Tačno je da sam napadnuta i da je podneta krivična prijava. Očekujem da policija odradi svoj deo posla i razreši slučaj. Očekujem podršku od svih vas jer za ovu situaciju nisam dala povod", napisala je ona i zamolila fanove da ne brinu za nju, jer će ona biti dobro.

"Ne sekirajte se, dobro sam i pozdravljam sve vas koji mi dajete podršku. Posle 21 godine karijere, građenja mog imena i renomea na pristojan i neskandalozan način, mislim da ovako nešto nisam zaslužila, da se moje ime provlači u takvom kontekstu. I pored svega, nastavljam da pevam za svoje fanove", navela je Elena.

BONUS VIDEO: