Lifestyle

JELISAVETA DO BESVESTI ZUMIRALA GRUDI! Uvukla se u tesnu haljinu - Duboki dekolte puca, a tek GUZA: "Mama, kidaš" VIDEO

Autor Anja Konstantinović

Jelisaveta Orašanin "oborila je s nogu" sve fanove na društvenim mrežama novim snimkom.

Izvor: Instagram / jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin uživa u skladnom braku sa košarkašem Milošem Teodosićem i važi za jednu od atraktivnijih srpskih glumica. Ona je nedavno napravila pometnju na mrežama kada se ofarbala, a zatim i sve oduševila kada se pojavila na tribinama da bodri supruga.

Ponosna mama sina i ćerkice i vlasnica "tela od milion dolara", raspametila je pratioce na društvenim mrežama najnovijim snimkom. Nakon "vrelih" kadrova u minijaturnim bikinijima, stiže snimak i fotografija u tesnoj haljini koja je savršeno istakla sve njene obline.

Trbušnjaci, izvajana guza, ali pre svega duboki dekolte koji je Jelisaveta zumirala dok je snimala i muškarce ostavila "bez reči" - "Ova žena grmi", "Mama, kidaš", "Koliko dobro izgledaš"... samo su neki od komentara ispod njene objave.

Jelisaveta Orašanin nedavno se sa porodicom vratila iz Italije, gde je nekoliko godina unazad živela, u Srbiju. Glumica i košarkaš vratili su se iz Bolonje u kojoj su, sudeći prema objavama fotografija proveli divne trenutke. Košarkaš je potpisao ugovor za Crvenu zvezdu, a glumica je odlučila da se fotografijama sa decom oprosti od ovog grada i podelio uspomene.

Glumica ne krije sreću što se vratila u svoju domovinu i što će ovde nastaviti svoj život - "Tek sam se vratila, vrlo mi prija. Volim Srbiju i radujem se što ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao. Veoma sam srećna", istakla je ona sa osmehom i priznala da ne razmišlja o ponovnoj selidbi, ali da ne beži od nje.

BONUS VIDEO: