Lifestyle

NAPADA ZUBE, VILICU, MOZAK, NERVNI SISTEM: Najljepša žena na svijetu se bori s POSLEDICAMA INFEKTIVNOG OBOLJENJA

Autor Anđela Pešić

Supermodel i manekenka Bela Hadid (26) objavila je video na svom TikTok profilu u kome je otkrila stanje lica nakon što je pretrpjela infekciju zuba. Pokazala je nateklo oko, zbog čega joj je lice postalo nepravilno.

Izvor: TikTok/babybela777

"Popravak zuba. Imala sam manju infekciju ispod zuba na kom sam dobila korenski kanal prije godinu dana. Nastavio je da se širi uzrokujući infekciju u vilici. Mjesecima osjećam da treba da ga izvadim da izliječim ostatak zuba. Molim vas, slušajte svoje tijelo", izjavila je manekenka, koja se bori s posledicama lajmske bolesti.

Prije mjesec dana komentarisala je kako je shvatila da nešto ne valja s njenim zdravljem.

"Osećam da nešto nije kako treba. Događa se nešto loše, ova bol, oshećam je već dugo", izjavila je Bela.

Manekenka je dodala da boluje od lajmske bolesti koja se prema njenim riječima "rasplamsala". Napomenula je da ta bolest "napada zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i cijeli nervni sistem".

"Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može da pogorša bolest. Moja vilica je upaljena kad god sam pod stresom ili previše radim. Nekim danima je u redu, ali neki dani su teški. Ali sada me vilica neizdrživo boli. Sutra ću izvaditi ovaj zub", dodala je Bela kojoj su brojni fanovi poslali podršku.

2012. godine, kada je otkrila da je imala lajmsku bolest, imala je simptome glavobolje, "magle" u mozgu, nesanicu, zbunjenost i dezorijentisanost. Pojavili su joj se i vrtoglavica i anksioznost.

Takođe, osjetila je i oticanje u zglobovima, obamrlost i probleme s hodanjem. Sada zna da treba reagovati na prvu, kad nešto nije u redu s njenim tijelom, te je na kraju zaključila da svaki dan prihvati kakav jeste, ali da i pritom pokušamo da damo sve od sebe.

Inače, Bela Hadid je proglašena za najljepšu ženu na svijetu, stoga su mnogi pratioci oduševljeni da otvoreno priča o svojim problemima i dijeli nemontirane videe koji prikazuju stvarnu situaciju svog lica.

Tagovi