Lifestyle

KEJT I VILIJAMU JE VEZA VEĆ BILA U KRIZI ZBOG JEDNE STVARI: Niko nije znao da su se razišli, sad prijeti isti scenario?

Autor Anđela Pešić Izvor Wanted.rs

Mnogi su zaboravili da su Kejt i Vilijam već jednom raskinuli u prošlosti, a razlog nije nimalo naivan.

Izvor: YouTube/Access

Svijet ne prestaje da bruji zbog odnosa princa Vilijama i navodne ljubavnice markize od Čolmodeleja, i bivše manekenke Sare Rouz Hanberi. Navodno, ono su u vezi već duži vremenski period, a njihov odnos otpočeo je još kada je Kejt bila trudna po treći put.

Iako kraljevska porodica nema običaj da se oglašava povodom ovakvih stvari, s obzirom da se situacija otrgla kontroli, Vilijam se oglasio i zaprijetio tužbama svima koji su iznosili, kako kaže neistine.

Tada su priče uminule, sve do nedavno, nakon što su Vilijam i Rouz navodno zajedno proslavili Dan zaljubljenih, a on joj poklonio skupocenu ogrlicu. Kako izvor tvrdi, odnosi između Vilijama i Kejt nisu idealni, iako su u javnosti predstavljali drugačije.

Nažalost, ovo nije prvi put da je odnos Kejt i Vilijama u krizi. Poznato je da su davne 2007. godine raskinuli na nekoliko mjeseci, a tek se nedavno saznao pravi razlog.

Naime, iako su Kejt i Vilijam imali neke probleme u vezi, ponajviše zbog njegovih nevjerstava, kako se tada pisalo, a preko kojih je ona prelazila, ništa joj nije tako slomilo srce kao odluka da Novu godinu ne proslavi sa njom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tada je trebalo da dođe na svečanu večeru sa njom i njenim roditeljima koji su rezervisali vilu u selu u Škotskoj, ali je Vilijam iznenada promenio planove. Iako su tada bili već tri godine u vezi, princ je razgovarao sa svojim ocem i bakom, koji su ga savetovali da ne žuri u vezi sa Kejt.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Zbog svega je donio odluku da se ne pojavi i "ispali" je pred porodicom. Midlton je bila slomljena i doček je provela u suzama, da bi malo nakon toga i raskinuli.

Ipak, čini se da je ljubav bila jača, te su se krajem 2007. godine pomirili i nastavili gdje su stali, a 3 godine kasnije su se i vjerili. Godinu dana kasnije uslijedilo je vjenčanje koje je pratilo čak 160 milina ljudi širom svijeta.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

U svom braku su dobili i troje djece, a otkako su se ostvarili kao roditelji, njihova veza postala je nikad jača.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt