FOTO

UŠLA U JAKNU IZ 8. RAZREDA, IZGLED SVE ZABRINUO: Drastičan gubitak kilograma joj promenio LIČNI OPIS - evo šta se krije!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Džesika Simpson nosi jaknu iz 8. razreda osnovne škole, a fanovi su ponovo zabrinuti zbog njenog izgleda.

Izvor: Instagram/jessicasimpson

Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson priznala je da je robovala nezdravim navikama. Tokom karantina za vreme korone suočila se sa problemima sa kilogramima, a onda je odlučila da izbaci alkohol. Počela je da praktikuje poseban režim ishrane i postigla je neverovatnu trasnformaciju - sa 120 kilograma spala je na 40.

Ipak, njen novi izgled zabrinjava fanove širom sveta. I ranije su joj pisali da se zaustavi, da ne mršavi više, ističući da izgleda bolesno i da je od nje ostala samo "kost i koža". Džesika se sada pohvalila da je ušla u jaknu koju je nosila kao navijačica u osmom razredu. Podsetimo, ona je početkom 2019. godine rodila treće dete.

Ponovo su usledili komentari. "Šta ti se događa poslednjih meseci? Nešto nije u redu", "Zaista sam zabrinuta", "Više ne ličiš na sebe, izgledaš tužno", "Nemoj da mršaviš, izgledaš bolesno", "Ja se samo nadam da je sve u redu sa zdravljem", pisali su joj neki ispod fotografije.

Izvor: Youtube/Screenshot/Jessica Simpson

Trener Džesike Simspon otkrio je da je pevačica sledila plan ishrane koji je uključivao tri obroka dnevno. Režim je bio bogat proteinima, vlaknima i mastima. Svaki dan je morala da pređe 14.000 koraka, a tri puta nedeljno imala je treninge snage. Takođe, Džesika se posvetila vožnji bicikla i jogi. Ipak, ova promena ne dopada se mnogima.