Mamac?

MEGAN FOKS OBJAVILA OGLAS, VERENIK HITNO REAGOVAO! Haos na mrežama - preplavljena zahtevima, ali dečko BRANI!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Megan Foks objavila je oglas i napravila opštu pometnju na društvenim mrežama!

Izvor: Instagram/meganfox

Megan Foks, žena koja važi za jednu od najlepših, ne prestaje da iznenađuje javnost. Mnogi ističu da je njeno ponašanje uzrokovano vezom sa reperom Mašinom Ganom Kelijem. Počela je da se oblači provokativnije, njene izjave smatraju bizarnima, a sa verenikom napravi spektakl na svakom događaju.

Svi pamte izdanja koja su pre dva meseca izazvala burne reakcije u javnosti. Megan i Mašin su se maskirali u popa i grešnicu, i dok je reper davao glumici pričest, ona je klečala u kožnim tangama i snimala se. Keli (32) i Megan (36) vereni su godinu dana, a par je izjavio da piju krv jedno drugom. Glumica je dobila verenički prsten koji bi je povredio ako pokuša da ga skine.

Ovoga puta, odlučila je da napravi oglas i nema sumnje da je preplavljena zahtevima. Ona je uz selfi na kom je istakla bujno poprsje, napisala da "trenutno traži devojku", nakon čega se verenik odmah oglasio. Dodala je: "Molimo vas da podnesete prijave u DM", na šta je Keli odgovorio: "Mislim da nemate dovoljno kapaciteta za podnošenje ovog zahteva".

Podsetimo, Megan ima tri sina sa bivšim suprugom, glumcem Dejvidom Ostinom Grinom. Mališani se zovu Noa (9), Bodi (8) i Džurni (5), dok reper ima kćerku Kejsi (12) iz prethodne veze. Kada su Megan i Keli bili na dodeli Bilbord nagrada, svi su posumnjali da je glumica trudna, ali to se još uvek nije desilo.

Pogledajte njihova najupečatljivija izdanja:

Tagovi