Lifestyle

ODUVALA NA FILMSKOM FESTIVALU U VENECIJI: Tamara u najmoćnijoj haljini sa dubokim dekolteom - TAKO SE TO RADI!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Poznata blogerka Tamara Kalinić zablistala je u glamuroznoj haljini na Filmskom festivalu u Veneciji.

Izvor: Profimedia

Tamara Kalinić definitivno ne može da pogreši kada je moda u pitanju. Pokorila je svet najlepšim i najglamuroznijim izdanjima, a tako je bilo i ovoga puta.

Tamara je prošetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji, a za ovaj događaj odabrala je haljinu koja je privukla mnogo pažnje. Kreacija od pliša i sa providnim delovima, crna, plava i ljubičasta boja, duboki dekolte, a sve sa ukusom!

Blogerka je još jednom dokazala kako možete istaći atribute bez ostavljanja vulgarnog utiska, a celu toaletu ulepšala je elegantnom ogrlicom i minđušama. Niski rep je savršen izbor za celokupan stajling, pa je jasno zašto važi za najbolje obučenu Srpkinju.

Fotoreporteri su neumorno fotkali blogerku, koja se nešto kasnije pojavila u mini pink haljini brenda Valentino. Podsetimo, Tamara je ušla u top 10 influenserki 2021. godine, kada je zauzela sedmo mesto na listi najboljih influensera.

Izvor: Profimedia

Inače, dok je studirala na Farmaceutskom fakultetu u Engleskoj, Tamara Kalinić je odlučila da pokrene svoj blog pod nazivom "Glam&Glitter", što se i dogodilo pre deset godina. Danas je jedna od najboljih influenserki širom sveta, koja broji 1.3 miliona pratilaca na Instagramu!

Pogledajte kako je Tamara izgledala u Kanu:

...kao i haljinu koja je privukla mnogo pažnje: