Jesenji trend

PRADINE ČIZME SU APSOLUTNI HIT ZA JESEN 2022. I KOŠTAJU 170 EURA: Nabavite praktično iste, ali za MNOGO MANJE PARA

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pradine čizme sa džepićima biće apsolutni modni hit za jesen 2022. godine!

Izvor: Instagram/occasioni.shoes/Printscreen

Kao što je svaka sezona karakteristična po određenim komadima odeće, ili u ovom slučaju obuće, tako nam i jesen 2022. donosi popularan model čizmi italijanske modne kuće Prada. Imajući u vidu da njene stvari dostižu vrtoglave cifre, koje su za ljude sa prosečnom platom i te kako prevelike, pronašli smo slične čizme za manje para.

Pradine čizme inspirisane su vojničkim stilom, a poznato je da ih nosi i vođa Čečena, Ramzan Kadirov. Debeli đon, pertle i mini džep na njima, daju joj prepoznatljiv pečat. Ukoliko ste ispratili prošlogodišnje trendove za jesen/zimu mogli ste da vidite da su i tada bile apsolutni hit na ulicama, ali ne samo tada, već i godinu dana ranije. Tako da je prvi put Prada svoje čizme sa džepićima izbacila još 2020. godine, a onda su sve ostale, dosta pristupačnije modne kuće krenule njenim stopama. Ove čizme su zaludele devojke, kako širom Evrope.

Izvor: Instagram/occasioni.shoes/Printscreen

Dok originalna cena ovih Pradinih čizmica iznosi oko 170 eura, u radnjama sa turskom obućom ili srednje skupim i popularnim modnim kućama kod nas, mogu da se nađu i do 10 puta jeftinije. Pa, ukoliko želite da i ove sezone u cipelaraniku posedujete ovaj apsolutni hit obuće, a koji može da se kombinuje uz aposlutno sve stvari, uz farmerke, suknje i haljine potražite ih u nekim popularnim radnjama odeće i obuće.

Pogledajte kako izgledaju i daleko jeftinije verzije najpopularnijih čizama za jesen 2022, a koje možete da nađete u domaćim radnjama, a čija cena se kreće od 20 eura do oko 200 eura:

Tagovi