Kakav šok!

KUPILA TORBU ZA 7 DOLARA U SEKND HENDU, A KADA JE OTVORILA - ŠOK! Od iznenađenja je vrisnula, pa briznula u plač (VIDEO)

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Ni u ludilu nije očekivala da će se ovo desiti..

Izvor: TikTok/Screenshot/marthainfused

Da li vam se desilo da kad pazarite nešto u seknd hendu, naiđete na neki predmet koji je slučajno ostao bivšem vlasniku u džepu? Upravo u takvoj situaciji se našla jedna Amerikanka, samo što njen "dobitak" nije bila stara fotografija ili pakovanje žvaka. Reč je o nečemu što je toliko iznenadilo, da je bukvalno vrisnula od uzbuđenja!

Kada je u radnji polovne odeće kupila klač torbicu, Linora Silvermem nije ni slutila šta će naći sakriveno ispod postave... Tašna koju je platila svega sedam dolara ispostavilo se da vredi mnogo više - ali zajedno sa blagom koje je u njoj bilo skriveno. Iako je torbica bila umrljana šminkom i prilično lošem stanju, ipak joj se dopala i odlučila je da je pazari.

Stigavši kući, odmah je uzela da je opere, ne sluteći šta se krije ispod postave. Isprevrtala ju je sa svih strana, uključujući i dno, i šokirala se kada je u njemu pronašla kovertu s pismom i novčanicama ukupne vrednosti 300 dolara.

Ne mogavši da sakrije uzbuđenje, vrisnula je iz sveg glasa, a potom i briznula u plač -  delimičmo od sreće, a najviše od šoka.

Pogledajte kako je to sve izgledalo...

"Htela sam da očistim torbicu pa sam otvorila preklop na njenom dnu", rekla je Linora u snimku koji je podelila na TikToku, a zatim pokazala novčanice i pisamce, koje je ubrzo potom i pročitala.

U njemu je pisalo da se vlasnica torbe zove Marta, da ima troje dece, kao i da svoje stvari kada umre želi da da u dobrotvorne svrhe. U pismu je stajalo i da je torbicu dobila na poklon od muževe prijateljice.