Konačno priznali!

MUŠKARCI OTKRILI ŠTA PRVO PRIMETE KAD SE ŽENA SKINE: Uopšte nije ono što mislite, bićete ZAPANJENI!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ako ste se pitali šta muškarci odmah primete kod žene tokom prvog intimnog odnosa, evo odgovora.

Izvor: Yumama

Kako bi ostavile što bolji utisak kod muškarca, žene znaju da obraćaju pažnju na svaku sitnicu, a najviše se fokusiraju na fizički izgled. Međutim, nije sve u tome, otkrio je poznati američki magazin za muškarce.

Magazin ''Mens Helt'' sproveo je istraživanje kod muškaraca i saznao šta je ono na šta najviše obraćaju pažnje kod žene tokom prvog intimnog odnosa. A ovo su neki od dogovora:

Ljudi su ipak vizuelna bića, što znači da kada ugledamo nekog, prvo će nam za oko zapasti izgled. Od fizičkih atributa muškarci, prvo što primete jesu obline, tačnije grudi i zadnjica, ali takođe su im važne i oči. Prilikom istraživanja, ispitanici su čak više puta spomenuli kako su baš oči ono što prvo što primete kod žene.

Osim toga, njih najviše zanima i privlači sam karakter žene. Što je žena zainteresovanija da ''preduzme'' prvi korak u seksulanom odnosu, toliko će im ona biti privlačnija. Na taj način, oni će imati jasniju sliku kakva je njihova partnerka, ne samo u krevetu, nego i kao ličnost.

Još jedna od stvari koje igraju važnu ulogu jeste samopouzdanje - možda i više od fizičkog izgleda. Prema rezultatima ankete, ono je zapravo prva stvar koju muškarci primete kada se žena skine.

Tada, nekako sve nesavršenosti padaju u vodu i na videlo izlazi energija i samouverenost kojom žena pleni. Naravno, to ne znači da ne treba da vodite računa o sebi i zanemarite svoj izgled, ali pored spoljašnosti, mnogo je važno raditi na sebi i negovati unutrašnje ja.