Fijasko?

BRITNI TREĆI PUT REKLA "DA" U SPECIJALNOJ VERSAČE VJENČANICI: Jedan detalj sve zapanjio – To samo BABE NOSE!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Britni Spirs se udala u Versaće vjenčanici, ali čini se da se nikome ne dopada

Izvor: Instagram/ britneyspears

Kontroverzna pop zvijezda Britni Spirs (41) udala se za 11 godina mlađeg, dugogodišnjeg partnera Sema Asgarija, a prve slike sa intimne ceremonije kojoj su prisustvovale Madona, Selena Gomez, Paris Hilton i Donatela Versaće osvanule su sinoć na društvenim mrežama.

Izvor: Profimedia

Ovo je treće vjenčanje pevačice koja je prethodno rekla "da" Džejsonu Aleksanderu i Kevinu federlajnu, a ovog puta je odabrala haljinu koju je za nju specijalno napravila modna kuća Versaće. Britni se oslučila za klasičan model koji prati liniju tijela, sa dubokim dekolteom, visokim šlicem i 4,5 metara dugim "starinskim" velom. Još jedan detalj je bio poptuno neočekivan, a to su kratke, prozirne rukavice. 

Od nakita je nosila "čoker" ogrlicu od bisera, a kosu je blago uvila i pustila da pada niz ramena. Za izradu vjenčanice je bilo potrebno 700 sati, a sve je ručno rađeno u ateljeu Versaće. Veo od svilenog tila, naglašen paspulom od svilenog satena, i odgovarajuće satenske cipele na visoku potpeticu, upotpunili su klasično-romantičarski stajling pjevačice.

I mladoženja je nosio smoking koji takođe potpisuje modna kuća Versaće. 

Pogledajte kako su Britni i Sem izgledali na vjenčanju....

Ipak, čini se da se vjenačnica nije posebno dopala korisnicima društvenih mreža koji su komentarisali da izgleda "staromodno i obično"... A posebno im se nisu dopale rukavice:

"To samo babe nose!", komentarisali su na mrežama.

Svadbi kojoj je prisustvovalo oko stotinak zvanica prethodio je incident, kada je njen bivši muž upao na imanje sa kamerom i snimao mjesto na kojem će se pjevačica udati za Sema.

Inače, Britni i Sem su se upoznali 2016. godine na snimanju jednog spota, a fitnes trener je sve vrijeme bio uz pjevačicu i podržavao je u borbi sa ocem koji je bio njen staratelj do novembra prošle godine, kada je starateljstvo nad pjevačicom trajno ukinuto.

Pogledajte galeriju fotografija mladenaca prije vjenčanja...

Tagovi