FOTO

IRINA ŠAJK U NAJMODERNIJEM KUPAĆEM ZA LETO 2022: Lepa Ruskinja u zavodljivim pozama - svukla pantalone, pa sevnula guza!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Irina Šajk u najmodernijem kupaćem za leto 2022, ovaj model će Srpkinje obožavati!

Izvor: Profimedia

Supermodel Irina Šajk poavila se u najnovijoj kolekciji kupaćih kostima čuvenog francuskog dizajnera Žan Pola Gotjea, a slike obnaženog tela ruske lepotice obišle su planetu i izmamile uzdahe muškaraca.

Irinu u najizazovnijim pozama fotografisala je poznata britanska umetnica Šarlot Vels. Saradnja sa jednom od najlepših žena sveta, kako Šajkovu najčešće nazivaju, ispostavila se kao pun pogodak za ovaj čuveni brend, budući da Ruskinja ima armiju obožavalaca i jedna je od najzastupljenijih ličnosti u medijima. 

Pogledajte kako Irina izgleda u Gotjeovoj reklamnoj kampanji.

Letnja kolekcija ovog čuvenog brenda je u znaku jarkih boja i printova, a lepa Irina je otelotvorila Gotjeovu šik letnju estetiku na setu smeštenom na obali francuske rivijere. Inače, ovaj čuveni francuski brend je dobio pojačanje u vidu superstilistkinje Lote Volkove koja je unela svežinu u novu kolekciju, vešto kombinujući suptilni seksepil 2000-ih sa kultnim printovima Gotjeovih kolekcija iz 1994.

Kako se u reklamnoj kampanji može prometiti, hit model za ovo leto biće jednodelni kupaći sa bočnim prorezima i trakama za šniranje.

Tagovi