Moda

KIM URNIŠU ZBOG HALJINE MERILIN MONRO: Nije mogla da je zakopča od silnih SILIKONA, ona je JEFTINA kopija!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kim Kardašijan nije mogla da zakopča haljinu Merilin Monro, a zli jezici kažu da je to zbog silnih "poboljšanja" koja su joj na tijelu uradili plastični hirurzi!

Izvor: YouTube/NBC News/not.bw

Starleta Kim Kardašijan mamila je poglede na Met gala svečanosti, gdje se pojavila u haljini Merilin Monro vrijednoj skoro šest miliona dolara.

U pitanju je haljina koju je holivudska seks bomba nosila kada je 1962. predsedniku Džonu F. Kenediju pjevala "Srećan rođendan", pogledajte taj kultni snimak!

Merilin Monro peva Kenediju "Srećan rođendan"
Izvor: YouTube/not.bw

Ali Kim nije mogla da je zakopča, pa je pozadi ostala raskopčana i prorez na leđima, sve do zadnjice, morala je da pokrije bundicom. Zbog toga su je "rastrgli" na društvenim mrežama, ali i u medijima!

"Na Merilin, ova haljina je isijavala seksualno obećanje, otkrivala je mnogo više nego što je skrivala. Na Kim, djeluje nimalo uzbudljivo, kao da je kupljena na rasprodaji. Postoji razlog za to - Merilin je bila talentovana, prava zvijezda iz prave zlatne ere Holivuda", piše britanska kolumnistkinja Sara Vajn.

"A Kim je, međutim, hirurški poboljšana replika iz radnje u kojoj sve košta jednu funtu. Ona je cirkon u poređenju sa dijamantom kakav je bila Monro. Merilin je oživjela ovu haljinu svojom autentičnošću, a Kim ju je ubila jer je potpuno lažna i vještačka", napisala je ona.

Da li se slažete? Recite nam u komentarima, a pogledajte i kako su ostale Kardašijanke izgledale na Met gali!