Lifestyle

VLASNICA U TEŠKOJ DEPRESIJI ODSEKLA KOSU, KUĆU NIJE ČISTILA 5 GODINA: Nećete verovati šta je Katarina uradila i to DŽABE

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Katarina oprala kupatilo koje nije očišćeno 5 godina, Ovaj video će vas raspametiti!

Izvor: Instagram/Printscreen/aurikatariina

Žena koja sebe na Instagramu naziva "kraljicom čišćenja", neprestano objavljuje snimke svojih uspešnih poduhvata. Transformacije koje Auri Katarina (ime koje na ovoj mreži koristi) napravi od prljavog doma su za Ginisovu knjigu rekorda. 

Lepota svega je što to najčešće radi za džabe, kada sazna da je nekome zaista potrebna pomoć, a obično je reč o osobama koje iz zdravstvenih razloga ne mogu da vode računa o higijeni kuće.

Tako je Katarina podelila video koji je zaista remek delo čišćenja, a vlasnica najprljvijeg kupatila, kako ga naziva u ovom snimku je žena koja pati od teške depresije. Kuću nije čistila punih pet godina, smeće je svuda razbacano, a u jednom trenutku je prestala i sama da se tušira jer "nije imala snage". Zato je odsekla svu kosu kako ne bi morala da je pere.

A onda je na scenu stupila Katarina. Pogledajte kako je transformisala ovo leglo bolesti i prljavštine u novo i čisto kupatilo. Rezultat je zaista neverovatan!

Preko 260.000 ljudi je oduševljeno snimkom, a komenatari i pohvale na Katarinin račun samo su se nizali. Osim što su joj čestitali na humanosti, nisu mogli a da ne primete da na videu izgleda kao da je posao koji je obavila "ništa posebno"; a zapravo joj treba dati medalju.

Tagovi