• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KINESKI HOROSKOP ZA 2022: Za 3 znaka ovo je ubjedljivo NAJGORA GODINA, život im se pretvara u košmar

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Kineski godišnji horoskop za 2022. donosi nemire, agresiju i najgore prognoze za tri znaka.

 kineski horoskop za 2022 Izvor: YouTube/MovieclipsIndie

Crni vodeni Tigar, simbol 2022. godine, karakterišu nemir, agresija i tvrdoglavost. Za neke znakove Zodijaka će naredna godina upravo biti takva, obilježena negativnim emocijama. Astrolozi su otkrili koji znakovi bi trebalo da se u 2022. pripreme na neuspjeh i velike probleme.

Pacov

Nažalost, 2022. neće biti "njihova godina". Tigru se ne dopada kako ovaj horoskopski znak gleda na život, pa će se potruditi da mu na svakom koraku pravi "smicalice" i komplikuje odnos sa drugim ljudima. Jedino što Pacovu preostaje jeste da istrpi udarce i sačuva energiju za bolje dane.

Bivo

Naredna godina će biti za Bivola izuzetno teška i puna iznenađenja, uglavnom neprijatnih. Astrolozi savjetuju da se ne ljute na "sudbinu" i ne postupaju ishitreno. Godina 2022. testira njihovo strpljenje i na njima je da se nose sa svim izazovima koji slijede.

Koza

Godina 2022. će Kozi donijeti brojne probleme na ljubavnom planu. Velika je vjerovatnoća da će ih partner, zanesen promjenama koje će se desiti na početku nove godine, gurnuti u drugi plan. Kozi se ovo nikako neće dopasti. Mnoge veze će se okončati, a brakovi završiti krahom. Savjet za Kozu je da bude strpljiva i sačeka da se partner "izduva".

Petao

Za predstavnike ovog znaka će godina Tigra biti surova. Nevolje stižu sa svih strana, Petao neće bukvalno znati gdje udara. Veliki finasijski gubici su mogući, pogotovo ako je riječ o riskantnim ulaganjima. Tokom cijele godine pratiće ih nervoza i umor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA