• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKINI DŽINSU JE ODZVONILO, OVO SU NAJMODERNIJE FARMERKE ZA 2022: Savršene i ZA MRŠAVICE I BUCKE, nosićete ih celog dana

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Modeli koji pristaju i onima koji imaju izražene obline, kao i mršavicama. Saznajte koje su najmodernije farmerke za 2022...

 najmodernije farmerke u 2022 Izvor: Shutterstock/Victoria Chudinova

Sada je i zvanično - skini džins je sišao sa mnodnog trona i ustupio mesto mnogo komotnijim i udobnijim modelima farmerki. Svetski stilisti kažu da ćemo ove godine nositi pantalone i farmerice nižeg struka, nego što je to bilo moderno poslednjih godina, i izrazito širokih nogavica, kakve su se nosile početkom ovog veka.

Još je prethodne sezone model sa potpuno ravnim nogavicama najavio promene trendova i odlazak uzanog kroja koji ističe nogu.

Iako modni znalci najvaljuju povratak (za mnoge omraženog kroja s početka veka) sukanja i pantalona sa spuštenim strukom, visok pojas se i dalje ne predaje, pa tako većina modela koje ćemo viđati ove godine na ulicama još uvek favorizujue ženske obline i ističe zadnjicu.

Pogledajte u galeriji koji modeli će biti apsolutni tend za ovu godinu...

Ravne nogavice koje su iste širine od vrha do dna, klasične zvoncare, kao i model koji se širi od struka do praktično kolena, biće ultimativni hit ovog proleća i leta, a po svemu sudeći ćemo ih gledati i naredne godine.

Manekenke Bela Hadid, Emili Ratajkovski, dizajnerka Viktorija Bekam i rijaliti zvezda Kim Kardašijan su već prošetale trendi modele, najčešće ih uparivši sa čizmicama jarkih boja i šik salonkama na vrtoglavu potpeticu.

Ove godine se dvehiljadite vraćaju na velika vrata u modne trendove. Već nekoliko modela na koja smo praktično zaboravili su ponovo popularni, kao što su kargo pantalone, ali i "oversized" naočare u futurističkom stilu...

Možda ce vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE