• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOP LONDONSKI STILISTA OTKRIO NAJMODERNIJE BOJE ZA KOSU ZA 2022: Ceo Holivud odlepio za LUJ VITON NIJANSOM

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Saznajte koje su najmodernije boje za kosu za 2022!

 najmodernije boje za kosu za 2022 Izvor: Instagram/Screenshot/tomsmithhd

Gotovo svake godine se neka boja izdvoji kao apsolutni trend, a koju modni stručnjaci najčešće nazivaju "IT bojom" za predstojeću sezonu. Ako ste, na primer, plavuša a već ste se zasitili nijanse koju imate godinama, poslušajte šta kaže poznati londonski stilista Tom Smit.

On je za proleće 2022. izdvojio šest nijansi koje su apsolutni trend, odabirom će biti zadovoljne i brinete i blondine, a ako ste pak ljubitelj toplih nijansi, Luj Viton je vaša boja!

Nektar plava

Ovo je nijansa plave, ekstra zlatna i kako stilista kaže "puterasta". Ovaj ton je nazvao modernizovanom verzijom "medene plave" za 2022. Izgleda veoma luksuzno, a nema onog "žutila" koji obično prati plave farbe. Ako ste se pitali kako izgleda, pogledajte najnovije slike pevačice Igi Azaleja.

Plejboj pava

Nazvana "Plejboj plavom" po uzoru na nekadašnju Plejboj zečicu Pamelu Anderson, ova nijansa je čista, izrazito svetla, ali ne i previše izbeljena blanšom. Kako Tom ističe, ima diskretan, topao ton. Poznata dama koja ima ovu boju kose je glumica Hilari Daf. 

Kosa boje šerbeta

Inspirisana Pantenovom bojom godine po nazivu "Very Peri" (nijansa ljubičaste), Tom je ovu boju nazvao "šerbetom". Najpre bi se opisala kao pastelna kombinaija lila i boje breskve. Dobro kod nje je što se brzo ispira, pa tako je idealna ako ste voljni da eksperimentišete. Ovu boju je nosila Britni Spirs.

Pogledajte

02:38
Najmodernije frizure za 2022
Izvor: Instagram/tomsmithhd
Izvor: Instagram/tomsmithhd

Luj Viton smeđa

"Izgleda bogato i luksuzno, a reč je o raskošnoj nijansi smeđe boje", kaže Tom. Ova boja je specifična po bogatoj nijansi karamele u kombinaciji s ćilibarom, a upravo je to veza sa čuvenim brendom.

"Zamislite boju kožnih ručki na Luj Viton torbama koje su nošene, ali i pažene", kaže stilista i dodaje da ova nijansa izgleda glamurozno, a lako se održava. Odlično izgleda kada se kombinuje sa balajažom, a Tom savetuje da umesto plavih i peščanih tonova, odaberete boju karamele i ćilibara kako biste postigli željeni efekt. Jedna od poznatih dama koje nisu odolele trendu Luj Viton nijanse je Karli Klos.

Nalik crnoj kosi

Ako ste se pitali kako ova nijansa izgleda, pogledajte koju boju nose Dua Lipa, Olivija Rodriga i Megan Foks. Na prvi pogled ona izgleda kao crna, ali zapravo je reč o najtamnijoj smeđoj sa veoma hladnim tonom. Dakle, bez crvenih i pepeljastih primesa, samo ekstremno sjajna najtamnija smeđa boja.

Jagoda plava

Po Tomovoj proceni, ova boja će postati izuzetno popularna proleća 2022, a Niki Minaž je jedna od prvih koja je prigrlila trend. Ovo je topao ton, sa diskretnim nijansama kombinacije ružičaste, bakra i boje jagode, a pristaje gotovo svakom tenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA