• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona odlaže premijeru i reprize predstave „ Ko se boji Virdžinije Vulf“

Autor Gordana Bojanić

Premijera i reprize predstave „ Ko se boji Virdžinije Vulf“ u režiji Paola Magellija , koja je trebalo da bude prvi put izvedena večeras u Kraljevskom pozorištu Zetski dom, biće odložene.

 Korona odlaže premijeru i reprize predstave „ Ko se boji Virdžinije Vulf“ Izvor: Kraljevsko pozorište Zetski dom

Ovu odluku uprava teatra donijela je budući da je u samoj završnici rada u široj grupi saradnika potvrđen pozitivan slučaj infekcije COVID19.

"O daljim koracima koji će biti u skladu sa preporukom epidemiološke struke, te novom datumu premijere ove predstave, pozorište će blagovremeno obavijestiti javnost. Publiku koja je kupila karte za reprizna izvođenja pozivamo da se obrati biletarnici na broj 067 428 655 u cilju refundiranja novca. Takođe postoji mogućnost da ulaznice budu iskorištene kasnije uz najavu biletarnici , za neko buduće izvođenje ove predstave" saopšteno je iz Zetskog doma.

Kako se dodaje, Kraljevsko pozorište Zetski dom ušlo u proces rada koji je izveden gotovo do cilja, u svim segmentima.

"Ipak, kako je to novi koronavirus potvrdio mnogo puta do sada, ako okolnosti postanu nepovoljne, što se u bilo kojoj djelatnosti, čak u svakoj porodici i u baš svakom trenutku može dogoditi, potrebno je zaustaviti se, biti odgovoran i profesionalan i nastaviti u nekom povoljnijem trenutku. Onda možda i ponovo stati ukoliko je potrebno", navodi se u saopštenju.

„Ponosni smo na predstavu koju imamo, zahvaljujemo sjajnom reditelju Paolu Magelliju, dramaturškinji Željki Udovičić Pleština, glumcima, saradnicima i ekipi Zetskog doma. Zahvalni smo na posvećenosti, istrajnosti, kreativnosti i predstavi koja će, sigurni smo, uskoro imati svoju publiku“, saopšteno je iz pozorišta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA