• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZICKZACK ART PERFORMANS U PORTO MONTENEGRU

Autor Gordana Bojanić

Zickzack naziv je ART događaja za djecu od 3 do 14 godina, koji je zakazan za 21. i 22 avgust, na trgu ispred savremene galerije Cris Contini Contemporary (rezidencija Elena) u Porto Montenegru.

 ZICKZACK ART PERFORMANS U PORTO MONTENEGRU Izvor: PROMO

Djeca u galeriji – artefakti, vrijednosti i razmjene je radionica kroz koju će proći i neka teoretska znanja o umjetnosti, biti istraživači i kritičari umjetnosti, dizajneri i umjetnici.

"Ovaj umjetnički skup svojevrsna je radionice za mlađe ljubitelje umjetnosti, koji će sa roditeljima posjetiti novootvorenu galeriju, upoznati se na jedan neobičan način sa internacionalnom umjetnošću. Protagonist ovog ART događaja, tivatski slikar Vladimir Jovićević će na svojevrstan način prezentovati segmente živahne gesturalne slike inspirisane karijerom boksera Omara Hassana, upoznati publiku sa opsesijom zbog provokativnog i radikalnog brenda Endless street art-a, očekivanog oblika paradoksa sa efektima ekstremnog hiperrealizma skulpture Valerije Vaccaro, efekat lentikularnog fotografskog rada Jeffa Robba i druge inovativne tehnike umjetnika", saopšteno je iz Porto Montenegra.

Cris Contini Contemporary galerija  je globalno prepoznatljiva umjetnička galerija koja nudi eklektičan spoj stilova i umetničkih djela, sa galerijama u Londonu, Milanu i Porto Montenegru. Pablo Picasso, Lucio Fontana, Andy Warhol i Robert Indiana su samo neki od umjetnika čiji se radovi nalaze u njihovoj kolekciji, a tu su i natraženiji savremeni umjetnici kao što su Renato Meneghetti, Michelangelo Galliani, Gioni Parra, Lorenzo Puglisi i mnogi drugi.

Cristian Contini i Fulvio Granocchia, osnivači galerije su entuzijastični kolekcionari umjetnosti, i često promovišu umjetnike u nastajanju i etablirane umjetnike širom Evrope i Amerike.

Rezervacija za događaj je obavezna, i ista se može realizovati putem email adrese: mne@criscontinicontemporary ili putem sms poruke:+382 69 916804.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA