• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Majstori filmske režije” od 24. do 27. juna u KIC-u

Autor mondo.me

Revija “Majstori filmske režije” III će se održati u okviru filmskog programa KIC-a “Budo Tomović” od 24. do 27. juna u sali DODEST, sa početkom u 20 sati.

 “Majstori filmske režije” od 24. do 27. juna u KIC-u Izvor: Promo/KIC Budo Tommović

Budući da je filmski program KIC-a „Budo Tomović“ ove godine posvećen velikanima filmske režije, od 24. do 27.juna u okviru revije koju organizujemo treći put zaredom prikazaćemo filmove najeminentnijih predstavnika filmske režije među kojima su: Oto Preminger, Gus Van Sant, Tim Barton i Denis Hoper.


Projekcije filmova biće organizovane u sali DODEST, sa početkom u 20 sati, a ulaz je besplatan.


Britanski psihološki film reditelja Otoa Premingera “Bani Lejk je nestala” (1965) o En Lejk kojoj je kćerka nestala iako nema dokaza da je ikada i postojala otvoriće reviju u poneđeljak, 24.juna.


Projekcija filma “Upoznati Forestera“ (2000) koji govori o poznanstvu nekada slavnog pisca sa mladim, talentovanim učenikom planirana je za utorak, 25.jun, a u srijedu, 26.juna prikazaćemo film “Krupna riba” (2003) režisera Tima Bartona koji je snimljen po istoimenom romanu Danijela Volasa.

U filmu Edward Blum ( Albert Finney ) prepričava vrlo neobične priče iz svog burnog života koji ga je odveo širom svijeta.


Kraj revije, četvrtak, 27.jun biće u znaku poznate američke drame “Goli u sedlu” (1969) u kojem dvojica slobodoumnih motociklista kreću na uzbudljivo putovanje Amerikom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA