• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra novi filmovi na repertoaru Cineplexxa

Autor mondo.me

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi.

Sezonu direktnih prenosa iz Metropoliten opere zatvara Pulankovo remek djelo RAZGOVOR KARMELIĆANKI. Prenos je zakazan za subotu, 11. maja u 18 časova. Ulaznice u prodaji.

UTEJA 

Teroristički napad na ostrvu Uteja u blizini prestonice Oslo 2011. godine ostao je u sjećanju širom svijeta, a po prvi put u Norveškoj snimljen je igrani film o ovom nemilom događaju. U trenutku napada na ostrvu je bilo prko 600 tinejdžera. Priča prati osamnaestogodišnju djevojku Kaju i njene prijatelje koji su bili meta terorističkog napada i koji mahnito i u strahu za sopstveni život pokušavaju da pobjegnu na sigurno i spasu se. Film je zasnovan na istinitim iskazima preživjelih.

ARKTIK 

Predstavlja jedan od najboljih filmova o preživljavanju, sa Madsom Mikelsonom u glavnoj ulozi. Čovjek koji je ostao zarobljen na Arktiku nakon avionske nesreće, mora da odluči da li da ostane u relativnoj sigurnosti svog improvizovanog kampa ili da krene na opasno putovanje u nepoznato, u potrazi za neizvjesnim spasom.

MANU MUNJA

Animirana avantura koja govori o porodici i poštovanju razlika kroz priču o maloj ptici - čiopi, koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima... Sinhronizovano.

RUŽNJIĆI 

Igrana muzička pustolovina inspirisana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001.godine. U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku posmatrača. Moksi i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti...  Sinhronizovano.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA