• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra u Cineplexxu novi filmovi

Autor mondo.me

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi:

IZMEĐU DANA I NOĆI

Film crnogorskog reditelja Andra Martinovića u petak će biti premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City sa početkom u 20:30h. Film čine tri priče o ocu i sinu u tri vremenska razdoblja: kraj Drugog svjetskog rata, vrijeme pada Berlinskog zida i nakon raspada Jugoslavije. U svakoj od priča, otac i sin će se naći u osobenim, graničnim situacijama, u kojima dolazi do preispitivanja vlastite egzistencije. Odluke koje će morati da donesu, promijeniće njihove živote zauvijek.

PROKLETSTVO OŽALOŠĆENE ŽENE

La Llоrоna je meksička legenda o ženi koja je utopila svoju djecu u ljubomornom bijesu zbog prevare svoga muža. Kada je vidjela svoju djecu kako plutaju rijekom shvata šta je uradila i ubija se. Prema legendi La Llorona sada vječno traga za svojom djecom, tražeći drugu izgubljenu djecu da ih učini svojom. Njene suze su vječne i smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća...a metode sve više zastrašujuće.

AFTER

Ljubavna drama AFTER zasnovana je na istoimenom, planetarno popularnom romanu Ane Tod. Vrijedna studentkinja i predana kći Tesa Jang započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da slijedi. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Hardin je sve što Tesa želi da izbjegne, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti, učiniće njihovu strast još snažnijom.

PISMA IZ VENECIJE

Film je snimljen po klasičnom romanu Henrija Džejmsa, objavljenom 1888. godine. Mladi ambiciozni pisac Morton Vint, pokušava da pronađe pisma koja je njegov prerano preminuli pjesnički idol Džefri Aspern pisao svojoj prelijepoj ljubavnici Džulijani Bordor. Decenijama nakon Aspernove smrti, Morton odlazi u Veneciju i pokušava da iskoristi njenu sestričinu Tinu ne bi li otkrio tajne koju krije ova porodica.

PARK ČUDESA

“PARK ČUDESA” je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Sinhronizovano!

BITANGA S PLAŽE

Od reditelja filma “Buntovnica”, Harmonija Korina stiže nam BITANGA S PLAŽE, osvježavajuće originalna i kontra sistemska komedija u kojoj glavnu ulogu tumači omiljeni holivudski glumac Metjua Mekonahija. Pored njega u filmu igraju i Snup Dog, Zek Efron, Ajla Fišer i drugi. Priča prati neprekidne nevolje Mundoga (Metju Mekonahej), buntovne skitnice koja živi po sopstvenim pravilima.

PREMIJERA OSVETNICI-KRAJ IGRE

U srijedu 24. aprila sa početkom od 20 časova biće održana premijera filma OSVETNICI – KRAJ IGRE. Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, natjeraće preživjele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel. Ulaznice u prodaji!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA