• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo ko su izvođači jubilarnog desetog Bedem festa

Autor mondo.me

“U susret desetom jubilarnom izdanju Bedem festa, zadovoljstvo je započeti sa objavom izvođača, jer su upravo oni ti koji po kojima smo uvijek bili jedinstveni i drugačiji, između ostalih stvari”, navode iz organizacije ovog festivala.


“Čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili smo upravo njoj, nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj Madam Piano”, ističe Petar Šundić.

“Riječ je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost”, nastavlja on. Prema njenim riječima “evo, razbijam flašu šampanjca o tvoj brod, nek zaplovi sa srećom”. “Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest”, ističu iz organizacije.


“Šta reći za sljedeće ime? Lik koji je napunio Dragstor i Tvornicu, neko ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja poštovalaca, zagovornik filozofije “manje je više”.

Autentičan u svojoj formi izražaja, neko ko će nas sigurno povesti u svijet magije u ambijentu Starog Grada Bedema i drevnih zidina”. “To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost”, ističe Petar.
“Pozivamo Vas da se upustite sa nama u avanturu zvanu Bedem fest. Biće to jedno nezaboravno putovanje za sve nas. Srećno", završava Šundić.


Deseti Bedem fest održaće se od 2-4 avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA