• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra u bioskopu novi filmovi

Autor mondo.me

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi.

 Od sjutra u boioskopu Cineplexx Delta city novi filmovi Izvor: Mondo/ Goran Sivački
Izvor: Mondo/ Goran Sivački

KAPETAN MARVEL

Iz studija Marvel stiže nam potpuno nova avantura iz do sada neotkrivenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma. Film prati Kerol Denvers na putu da postane jedna od najmoćnijih heroja u univerzumu. Glavnu ulogu tumači sjajna Bri Larson.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Komedija "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" Predraga Ličine, govori o futurističkom suživotu Srba, Hrvata i zombija. Radnja filma događa se u budućnosti, sedam godina posle bankrota hrvatske države, mada se ne pominje kada je to bilo. Mala grupa bogatih je još bogatija, a siromašni su još siromašniji. I dok se oni bave klasnim razlikama, na svjetskom nivou je još veća borba - voda je dragocjenija od nafte.

ZELENA KNJIGA

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Američke filmske akademije film „Zelena knjiga“ osvojio je tri Oskara: za najbolji film, sporednu mušku ulogu i originalan scenario. Film je zasnovan na istinitim događajima i velikom prijateljstvu koje je prevazilazilo rasne, klasne i društvene prepreke tokom ranih 60-tih godina u Americi.

TAJNA SVETIONIKA

Film se bazira na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterija Flananskog ostrva. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj istoriji, koju stručnjaci nisu sasvim uspjeli da riješe sve do danas.

CRNI ANĐEO

Argentinski kandidat za Oskara “Crni anđeo” govori o fizički veoma lijepom serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Nagrada žirija Glavnog takmičarskog programa FEST 2019 nedavno održanog u Beogradu , pripala je upravo ovoj argentinsko-španskoj kriminalističkoj drami.

KAKO DA DRESIRATE SVOGA ZMAJA 3

Treći nastavak voljene epske animirane avanture, govori nam o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Sinhronizovano na naš jezik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA