• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi filmovi u Cineplexxu

Autor mondo.me

Od danas u bioskopu Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi.

ČOVJEK IZ SJENKE

Adam Meki, dobitnik nagrade Oskar za film “Opklada vijeka” donosi biografsku priču o bivšem potpredsjedniku SAD-a Diku Čejniju koga igra Kristijan Bejl. Film prati priču o Diku Čejniju, vašingtonskom birokrati koji je tiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu i potpredsjednik u vladi Džordža Buša.

PSI UMIRU SAMI

Novi srpski film po scenariju i u režiji Nikole Petrovića.

Radnja prati Viktora, koji napušta haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Uloge tumače Srđan Petrović (prva uloga na filmu); Dragan Vujić Vujke; Draginja Mileusnić; Miloš Timotijević; Srđan Žika Todorović; Nikola Šurbanović; Mina Obradović; Andrej Šepetkovski…

REPLIKE 

Krimi-misterija sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi.

Poznati naučnik Villiam Foster, čiji su supruga i troje djece poginuli u saobraćajnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege naučnika Eda Vitla , odlučuje se na rizičan eksperiment - repliciranje njihovih tijela.

KAKO DA DRESIRATE SVOGA ZMAJA 3 

Pretpremijerno 2. i 3. marta stiže nam nastavak jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena. Treći nastavak epske animirane avanture govori o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Film je sinhorinizovan na naš jezik.

OPERA

U subotu, 2. marta ljubitelji opera će imati priliku da prate direktan prenos Donicetijeve opere KĆI PUKA iz Metropolitena sa početkom u 18:55 sati. Ulaznice u prodaji.

U srijedu 6. marta pod pokroviteljstvom Ambasade Ukrajine biće prikazan ukrajinski film “Cyborgs: Heroes Never Die”, sa početkom u 19 sati. Film govori o ukrajinskim borcima, koji su branili aerodrom Donjeck u jednoj od najsmrtonosnijih borbi tokom rata sa ruskim trupama u Donbasu u proljeće 2014. godine.

Ulaz je slobodan, a ulaznice se od danas mogu preuzeti na blagajni bioskopa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE