• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija CNP - Zaljubite se u pozorište

Autor mondo.me

Šestu godinu za redom, februar i mart će u Crnogorskom narodnom pozorištu biti u znaku akcije “Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište”, koja podrazumijeva popust od 50% na ulaznice za sve programe u produkciji CNP-a.

 Februar u CNP Izvor: MONDO

Pored ove akcije koja će trajati 2 mjeseca, februarski repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta obilježiće premijera predstave “Čekajući Godoa” Semjuela Beketa u režiji Diega de Breje. Predstava će premijerno biti izvedena u srijedu 13. februara na Velikoj sceni u 20 sati.

Reditelj potpisuje scenografiju i izbor muzike, jezičku adaptaciju Jelena Šušanj, saradnica na scenografiji je Ivanka Vana Prelević, kostimografkinja Olivera Dragojević a izvršna producentkinja Nela Otašević.

Predstava je na repertoaru i 14. i 15. februara.

Februarski repertoar CNP-a čine predstave: “Danzen” Bertlod Breth, režija Damjan Pejanović, “Mamu mu jebem ko je prvi počeo” Dejan Dukovski, režija Luka Kortina, “Don Žuan” Ž. B. P. Molijer, režija Ana Vukotić, “Ženidba” N. V. Gogolj, režija i adaptacija Egon Savin, “Učene žene” Ž. B. P. Molijer, režija Jagoš Marković , “Šćeri moja” Maja Todorović, režija Ana Vukotić, "Očevi su grad(ili)”, Boris Liješević i “Zimska bajka”, Viljem Šekspir, režija Dino Mustafić.

Kako je objavljeno na sajtu, Crnogorsko narodno pozorište će 16. februara gostovati u Nikšićkom pozorištu sa predstavom “Ekvinocijo” Iva Vojnovića u režiji Ivice Kunčevića, a 21. februara u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju sa predstavom “Šćeri moja”.

Kraljevsko pozorište Zetski dom gostovaće u CNP-u 25. februara sa predstavom “Dokle pogled seže” Arpada Šilinga.

U saradnji sa Muzičkim centrom Crne Gore, Crnogorski simfonijski orkestar će 27. decembra održati koncert “Pozdrav iz Austrije IX” pod dirigentsim vođstvom Uvea Tajmera, navodi CNP na svom sajtu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE