• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo koji filmovi stižu sjutra u Cineplexx

Autor mondo.me

Od sjutra na bioskopskom repertoaru četiri nova filma.

 Novi Cineplexx program Izvor: Mondo/ Goran Sivački

ESCAPE ROOM – Psihološki triler o šest stranaca koji se nalaze u okolnostima izvan njihove kontrole i koji moraju koristiti vlastito znanje kako bi pronašli tragove ili će umrijeti.

MULA – Istinita priča o osamdesetogodišnjaku koji pristaje da prevozi kokain za meksički kartel. Dobitnik nagrade Oskar Klint Istvud se prvi put nakon 2009. godine i filma "Gran Torino" nalazi na dvije strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Priča je bazirana na osnovu događaja iz pravog života Lea Šarpa, veterana iz Drugog svjetskog rata, koji je prenosio drogu za Sinaloa kartel. Pored Istvuda, DEA agenta tumači Bredli Kuper, dok su tu takođe Dajen Vest, Lorens Fišburn i Majkl Pena.

MARIJA STJUART KRALJICA ŠKOTSKE – Raskošna istorijska drama o dvije vladarke, vremenu u kom su živjele i surovoj borbi za moć i presto. Film o možda najkontroverznijim vladarkama ikada, ženama koje su u isto vrijeme surovo branile svoje pravo na presto, ali i ranjivo žudjele za ljubavlju i utjehom, režirala je Džozi Rurk i na pravi način oslikala ženstvenost i silinu moći koje su se borile u Elizabeti I i Mariji Stjuart. Mlade i fantastične glumice, Sirša Ronan i Margot Robi na emotivan i zreo način predstavile su dvije karakterne ličnosti, kraljice i unijele specifičan duh epohe u kojoj su one živjele i borile se za prevlast.
Raskošni kostimi, frizure i dekadentnost života na dvorovima samo će pomoći u stvaranju nezaboravnog utiska dok budete uživali u ovom filmu, a romansirane istorijske činjenice doprinijeće upoznavanju istorije.

KO SE BOJI VUKA JOŠ 2 - Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući “Ljepotica i zvijer”, “Priča o igračkama” i “Šrek”, Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još ”. Sinhronizovano na naš jezik!

OPERA:

Dopadljiva i brilijantna produkcija opere „Karmen" Ričarda Era jedna je od najpopularnijih opera u istoriji. Podgorička publika imaće priliku da u subotu, 2. februara od 18:55h uživa u direktnom prenosu opera “Karmen” iz njujorške operske kuće Metropoliten.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE