• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jubilarni deseti sajam vjenčanja "Vaša Bajka"

Autor mondo.me

Jubilarno deseto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka biće organizovano od petka, 1. februara do nedjelje, 3. februara, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City.

 Agencija Memento marketing i komunikacije i ovog puta će okupiti najbolje ponuđače proizvoda i usluga iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja u Crnoj Gori.


Budući mladenci će imati jedinstvenu priliku da na jednom mjestu do detalja isplaniraju najsvečaniji dan u svom životu, i to po povoljnijim uslovima, jer će svoju ponudu i usluge predstaviti agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, modni ateljei, kuće ljepote, restorani, poslastičari, fotografi, snimatelji, kao i kreativne radionice koje izrađuju modne detalje za mladence.


"S obzirom na činjenicu da je „Bajka“ jedini sajam vjenčanja u Crnoj Gori, svake godine vlada veliko interesovanje budućih mladenaca, ali i ponuđača proizvoda i usluga iz oblasti organizacije vjenčanja. Učesnici se svake godine potrude da izložbeni prostori u punom sjaju predstave njihovu ponudu pa i ukupan ambijent sajma bude zadivljujući. Vjerujemo da će i jubilarno deseto izdanje sajma biti bajkovito", ističe Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.


"Brojni mladenci sa nestrpljenjem čekaju sajam vjenčanja kako bi iskoristili priliku da
dogovore usluge po povoljnijim uslovima i tako olakšali sebi planiranje proslave. I ove godine ćemo, u saradnji sa učesnicima, tokom sajma sajma organizovati nagradnu igru pa će budući mladenci imati priliku i da osvoje vrijedne nagrade. Učesnici nam najavljuju i iznenađenja koja će pripremiti za posjetioce njihovih izložbenih prostora pa je i to razlog više da se ne propusti sajam", dodaje Knežević.


Jubilarni deseti sajam vjenčanja će biti svečano otvoren u petak, 1. februara, u 18 sati, a radno vrijeme biće od 10 do 22 sata, sva tri dana. Tokom sajma će biti organizovane revije vjenčanica i haljina, foto i video sesije, makeup sesije i degustacije, a organizator najavljuje i posebna iznenađenja povodom jubileja, 10 godina sajma.

Više informacija o sajmu vjenčanja Vaša Bajka može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu @vasabajka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE